1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EĞİTİME ANLAMLI BAĞIŞ
EĞİTİME ANLAMLI BAĞIŞ

EĞİTİME ANLAMLI BAĞIŞ

Kıbrıs Eğitim sevdalıları Derneği, dün Mağusa Meslek Lisesi’ne bir sınıfın tüm eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak masa, sandalye ve yazı tahtası bağışında bulundu.

A+A-

 

Ülkedeki eğitim seviyesini yükseltmek için iş adamlarının katkısıyla okullara yardımda bulunan dernek, Mağusa Meslek Lisesi’ne 30 adet masa ve sandalye ile bir yazı tahtası bağışladı.

“AMACIMIZ EĞİTİM SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK”

Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneği Başkanı Mehmet Bal, 2009 yılında kurulan ancak 2012 yılında resmi hayır kurumu olan derneğin asıl amacının ülkedeki eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu dile getirdi. Birçok okula yardımda bulunduklarını belirten Bal, geçmiş yıllarda Karpaz bölgesinde 20 okula 200 yazı tahtası gibi bağışlarda bulunduklarını söyledi. Bal, şimdi ise Mağusa Meslek Lisesi’nin bir sınıfının tüm eğitim materyallerini temin ettiklerini belirten Bal, okula 30 adet sıra ve masa ile yazı tahtası yardımında bulunduklarını açıkladı.

600 AİLEYE ET YARDIMI YAPILACAK

Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneği Başkanı Mehmet Bal, dernek olarak sadece eğitim alanında değil KKTC genelinde de bir çok konuda yardımda bulunduklarını ifade etti. Kurban Bayramı’nda KKTC genelinde 600 aileye 5’şer kilo et yardımı yapmayı hedeflediklerini belirten Bal, yardımları iş adamlarının destekleri ve katkılarıyla yaptıklarını söyledi.

GÜVENSOY: “HER ZAMAN KATKI BEKLİYORUZ”

Mağusa Meslek Lisesi Müdürü Redif Güvensoy, eğitime yapılan katkıların her zaman toplumun her kesimine hitap ettiği inancında olduklarını belirterek, derneklerin ve iş adamlarının her zaman katkı yapmalarını beklediklerini söyledi. Güvensoy, Mağusa Meslek Lisesi’ne katkı yapan Kıbrıs Eğitim Sevdalıları Derneği’ne de teşekkürlerini iletti.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.