1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EĞLENCE DÖNÜŞÜ FACİA ...
EĞLENCE DÖNÜŞÜ FACİA ...

EĞLENCE DÖNÜŞÜ FACİA ...

Çok iyi iki arkadaştılar... Birlikte eğlendiler... Camdan savruldu...

A+A-

 

Lefke, dün sabah acı bir haberle uyandı... Bölgenin sevilen ve sembol isimlerinden olan 37 yaşındaki Murat Ömür’ün, sabah 04.15’te meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybettiğinin duyulması, Lefke’yi yasa boğdu...

Lefke Belediyesi’nde Temizlik ve Sağlık Şubesinde çalışan Murat Ömür’ün zamansız vedasını duyan annesi Netice Ömür, babası Hasan Ömür, Lefke Spor Kulübü’nün de futbolcusu olan  kardeşi Fırat Ömür ile dğer kardeşi  Murat’ın feryatları Karadağ’ı ağlattı.

Kaza nasıl oldu?
Polisten alınan bilgiye göre, Lefke’de Mehmet Akif Caddesi’nde dün sabah 04.30’da meydana gelen kazada, Şükrü Serkan yönetimindeki ER 052 plakalı araç, Gemikonağı’ndan Lefke yönüne seyrederken sola meyilli virajda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ağaca ve tümseğe çarptı.

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Murat Ömür kaza yerinde hayatını kaybederken sürücü de hafif yaralanarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Şükrü Serkan polis tarafından tutuklandı

Kazada hafif yaralanan Şükrü Serkan, kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden kendi isteğiyle taburcu edildi.

Şükrü Serkan, polis tarafından tutuklandı. Serkan’ın bugün Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Murat Ömür aynı gün defnedildi

Kaza sonucu hayatını kaybeden Murat Ömür’ün Karadağ’daki evinde dün gün boyu feryatlar yükseldi. Acı haberin duyulmasının ardından Ömür’ün yakınları aileyi teskin etmek amacıyla  eve akın etti. Murat Ömür’ün cenazesi İkindi namazının ardından  gözyaşları arasında Lefke Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sporcusu olduğu  Lefke Spor Kulübü forması  Ömür’ün tabutunun üzerine örtülürken futbolcu arkadaşları cenazeyi omuzlarda taşıdı.

Çok iyi iki arkadaştılar

Elde edinilen bilgilere göre, üzücü olayda arabayı kullanan Şükrü Serkan ile kazada hayatını kaybeden Murat Ömür çok iyi arkadaştı. İddialara göre, üç ay önce eşinin kendisiyle ayrılmak istemesi üzerine ciddi psikolojik sorunlar yaşamaya  başlayan en yakın  arkadaşı Şükrü Serkan’ın yanından destek amaçlı   bir an olsun bile  ayrılmayan  Murat Ömür, dün de arkadaşı  birlikte birlikte dışarıya çıktı.

Birlikte eğlendiler

Gece geç saate kadar birlikte eğlenen iki arkadaş, sabah  saat 04.15 sıralarında eve dönmek için Lefke’ye  doğru yola koyuldular.

Köpeğe vurmasın diye direksiyonu kırdı

Araç sürücüsü Şükrü Serkan,  Lefke’nin girişinde bulunan Pino isimli iş yerinin karşısındaki virajda,  yola atılan köpeğe vurmamak için direksiyonu sağa kırdı.

Bu sırada, direksiyon hakimiyetini kaybeden Serkan, yolun sağında bulunan selvi ağaçlarına çarptı.

Camdan savruldu

Sol tarafa doğru yatan araçta yolcu olarak bulunan Murat Ömür, savrulan aracın yolcu camından dışarıya fırladı. Murat Ömür, aracın  üzerine devrilmesi sonucu olay yerinde can verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.