1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EHLİYETSİZ 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAZA YAPTI
EHLİYETSİZ 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAZA YAPTI

EHLİYETSİZ 17 YAŞINDAKİ GENÇ KAZA YAPTI

Ehliyetsiz 17 yaşındaki genç kaza yaptı

A+A-

Plakası tespit edilemeyen motosikleti dikkatsizce kullanan 17 yaşındaki genç, kaza geçirdi. Hafif yaralanan gencin ehliyeti de yok
 
Mehmet KARA

Lefkoşa Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’nde, önceki gece saat 00.15’te, görenleri hayrete düşüren bir kaza meydana geldi. Plakası tespit edilemeyen motosikletini dikkatsizce kullanan ve ehliyeti olmadığı ortaya çıkan 17 yaşındaki Cengiz Han Topacık, motosikletinin kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, kaza yaptı.

Tabelanın altında kaldı

Kaldırım taşından çevrilmiş adacığın üzerinde bulunan Lefkoşa Belediyesi’ne ait yön tabelasına çarpan Topacık, kırılan 50-60 kilogram ağırlığındaki tablanın altında kaldı.

Yürekleri ağza getiren kazayı görenler vakit kaybetmeden yaralı gencin yardımına koştu.

Görgü tanıkları, yardıma koşanlar tarafından tabelanın altından çıkarılan gencin kaza sonrasında kısa süreli şok yaşadığını belirterek, daha sonra hasar gören motorunu bulunduğu yerden alarak 50 metre uzaklıktaki bir binanın yanına götürdüğünü söyledi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü, olay yerine çağrılan ambulans ile Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü, tedavisinin ardından taburcu oldu.

Bu arada kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine giden Lefkoşa Trafik Şube ekipleri, kaza mahallinde incelemelerde bulundu.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.