1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZADA ÖLDÜ
EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZADA ÖLDÜ

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KAZADA ÖLDÜ

Kazanın zanlısı, Artemis Pamirol, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Girne'de meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Hakan Bozkurt hayatını kaybetti.

Kazanın zanlısı, Artemis Pamirol, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

Girne’de dün gece yarısı meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Hakan Bozkurt hayatını kaybetti. Ehliyetsiz Hakan Bozkurt’un kullandığı motosiklet ile bir arabanın çarpışması sonucu, motosiklette yolcu olan 27 yaşındaki Öner Özgeldi de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, saat 00.10’da Girne’de Ecevit Caddesi’nde kuzey istikametine doğru seyreden Artemis Pamirol (K-35) yönetimindeki GA 999 plakalı araba, dikkatsiz sürüşle seyrederken, karşıdan gelen ve düz giden araçlara öncelik hakkı vermeden yolun doğusundaki petrol

istasyonuna dönüşe geçince, o sırada karşıdan gelen Girne’de sakin Hakan Bozkurt (E-17) yönetimindeki NV 311 plakalı motosikletin önünü tıkadı.

İki aracın çarpışması sonucunda, NV 311 plakalı motosikletin sürücüsü Hakan Bozkurt kaza yerinde yaşamını yitirdi. Hakan Bozkurt’un cenazesi, otopsi için Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan GA 999 plakalı araç sürücüsü Artemis Pamirol ise tutuklandı. Artemis Pamirol, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

kaza2-007.jpg

ÖĞRENCİ EHLİYETİYLE...

Meselenin tahkikat Sorumlusu, Adil Ertepınar, mahkemede verdiği yeminli ifadede, zanlı Artemis Pamirol’un,” tedbirsizlik ve ihmalkarlık sonucu birinin ölümüne sebebiyet verme, dikkatsiz sürüş, karşıdan gelen ve düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermemek, öğrenci sürüş ehliyetiyle araç kullanırken, yanında sürüş ehliyeti bulunan birinin bulunmaması suçlarından” tutuklandığını söyledi.

Hakan Bozkurt’un ölümüyle sonuçlanan kazanın, gece , 00.10 sıralarında Girne Ecevit caddesinde meydana geldiğini belirten polis, Girne Ecevit Caddesi üzerinde, Kuzey İstikametine doğru seyreden Artemis Pamirol’un, yönetimindeki GA 999 plakalı araçla, dikkatsiz bir şekilde, karşıdan gelen ve düz gitmekte olan araçlara öncelik hakkı vermeden, yolun doğu kısmında bulunan bir benzin istasyonuna dönüşe geçtiğini ve bu esnada da, karşı istikametten gelen Girne’de sakin Hakan Bozkurt yönetimindeki NV 311 plakalı motorun önünü keserek çarpıştığını söyledi.

Kaza sonucu NV 311 palaklaı motorsiklet sürücüsü 17 yaşındaki Hakan Bozkurt’un, kaza mahallinde aldığı yaralara dayanamayarak yaşamın kaybettiğini belirten tahkikat sorumlusu, meseleyle ilgili tahkikatın yeni başladığını belirterek zanlı Artemis Pamirol hakkında 3 gün tutukluluk talep etti. Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu da zanlı aleyhine 3 gün tutukluluk emri verdi.

ÖZGELDİ’NİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Motosiklette yolcu olarak bulunan ve kazada yaralanan 27 yaşındaki Öner Özgeldi, Girne Doktor Akçiçek Hastanesindeki gördüğü ilk yardım tedavisinin ardından, sevk edildiği Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde tedavisi sürüyor.

Özgeldi’nin hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan, kazada vefat eden 17 yaşındaki Hakan Bozkurt’un ehliyetinin bulunmadığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.