1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKİNCİ: “ALSANCAK YENİDEN TURİZM VE EĞLENCENİN KALBİ OLACAK”
EKİNCİ: “ALSANCAK YENİDEN TURİZM VE EĞLENCENİN KALBİ OLACAK”

EKİNCİ: “ALSANCAK YENİDEN TURİZM VE EĞLENCENİN KALBİ OLACAK”

Ekinci: “Alsancak yeniden turizm ve eğlencenin kalbi olacak”

A+A-

CTP-BG Alsancak Belediye Başkan adayı Cezar Ekinci ve belediye meclis üyesi adayları, Alsancak’ta vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyarette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da hazır bulundu.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, Ekinci ve belediye meclis üyesi adayları, “seçilmeleri halinde halkla birlikte halkın katılımcı olduğu sosyal bir belediye yaratacaklarını” belirterek, Alsancak’ta hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi.

Göreve gelmeleri halinde belediye meclis toplantılarının halka açık olarak yapılmasını sağlayacaklarını ve her kuruşun hesabının verileceğini ifade eden Ekinci, bölgenin yeniden turizm ve eğlence merkezi haline dönüştürecek projeleri hayata geçireceklerini, bölgedeki işsiz gençlere turizm alanında yeni istihdam imkanları yaratmak için çalışacaklarını söyledi.

Ekinci, “yapmış oldukları projelerle Alsancaklıların yaralarına merhem olacaklarını” belirterek, “Alsancak'ın yıldızlı belediyecilik anlayışına kavuşmasıyla bölgenin yıldızı olacağını” kaydetti.

GÜRPINAR: “ALSANCAK MODERN ÇEHREYE KAVUŞACAK”

Bölge halkına çalışma yaşamı ve hayata geçirilen turizm meslek projesi hakkında bilgi veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar ise, vatandaşlarla sohbet ederek sorularını yanıtladı. Gürpınar, Alsancaklıların “yıldızlı belediyecilik anlayışı” ile tanışacağına dair inancının tam olduğunu ifade ederek,  Ekinci'nin ortaya koyduğu vizyon ve projeler ile Alsancak’a yeni ve modern bir çehre kazandıracağına inanç belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.