1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKMEK TEKNESİ KÜL OLDU
EKMEK TEKNESİ KÜL OLDU

EKMEK TEKNESİ KÜL OLDU

Ekmek teknesi kül oldu

A+A-

Turunçlu köyünde dün öğleden sonra saat 15.00 sıralarında bir fabrikada yangın çıktı. Çıkan yangında fabrikanın atölye kısmı tamamen yandı

Bahadır AYNA
Turunçlu köyünde Yonca Kanlıada’ya ait Modern Mobilya Döşeme Evi isimli fabrikada yangın çıktı. Yangının Pazar günü meydana gelmesi büyük bir faciayı önledi. Yangını fabrikada yatılı kalan bir işçi fark etti. Döşeme fabrikası olması nedeniyle çıkan yangın dakikalar sonra büyüdü. Bölge halkı itfaiye ekiplerini çağırdı. İtfaiye ekiplerinin uzun süreli uğraşının ardından yangın saat 18.30 sıralarında tamamen söndürüldü.

 

300 metre karelik alan yandı
Yangında Modern Mobilya Döşeme Evi’nin atölye kısmı tamamen yandı. Yaklaşık 300 metre karelik atölye kullanılacak tek bir alet bile kalamadı. Atölyenin ofis kısmı ise itfaiye ekiplerinin erken müdahalesi sonucu kısmi olarak yandı.
Sebebi tespit edilemedi
Mesarya bölgesinin en büyük döşeme fabrikalarından olan Modern Mobilya Döşeme Evi’nde çıkan yangının henüz hangi sebepten çıktığı bilinmiyor. Polisin, elektrik kontağı ile kundaklama üzerinde durduğu öğrenildi.

 

“İşçilerin sobasından çıkmış olabilir”
Havadis’e konuyu anlatan bölge halkı fabrika sahiplerinin tatilde olduklarını, yangınında fabrikadan kalan işçilerin sobasından çıkma ihtimali olduğunu belirtti. Bölge halkı Mesarya bölgesinin en büyük döşeme fabrikasının yanmasından üzüntü duyduklarını dile getirdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.