1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKONOMİ MALİYE BÜTÇE VE PLAN KOMİTESİ TOPLANDI
EKONOMİ MALİYE BÜTÇE VE PLAN KOMİTESİ TOPLANDI

EKONOMİ MALİYE BÜTÇE VE PLAN KOMİTESİ TOPLANDI

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında toplandı. Toplantıda, geçen dönemden kalan 5 yasa gücünde kararname, Meclis’te 90 gün içinde görüşülmediği için gündemden çıkarıldı.

A+A-

5 KARARNAME GÜNDEMDEN ÇIKARILDI

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bugün CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında toplandı.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Komite Başkanı Birikim Özgür toplantıda yaptığı konuşmada, komite çalışmalarının verimli olabilmesi için tüm üyelerle ellerinden gelen tüm çabayı samimiyetle ortaya koyacaklarını dile getirdi.

Komite, “Elektrik Yasası Hakkında Yasa Gücünde Kararname” “Belediyelerin Sokak Işıklandırmalarına Ait Elektrik Borçlarının Yeniden Yapılandırılması Hakkında Yasa Gücünde Kararname”, “Belediyelerin Sokak Işıklandırılmalarına Ait Elektrik Borçlarının Yeniden Yapılandırılması Hakkında Yasa Gücünde Kararname”, “Sokak Lambalarına Enerji Temini, Tahsilatı ve İdaresi Hakkında Yasa Gücünde Kararname” ve “51/1995 Sayılı Belediyeler Yasası’nın 108’inci Maddesi Hakkında Yasa Gücünde Kararname”nin Anayasa’nın amir hükmü olan 112’nci madde tahtında Meclis’te 90 gün içinde görüşülmediği için gündemden çıkarılmasına oybirliği ile karar verdi.

Komite toplantısı UBP Milletvekilleri Ersin Tatar ve Kutlu Evren, CTP-BG milletvekilleri Armağan Candan, DP milletvekilleri Hakan Dinçyürek ve Hasan Taçoy’un katılımlarıyla gerçekleşti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.