1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. EKONOMİ VE ENERJİ BAKANI RAŞİT SANAYİ ODASINI KABUL ETTİ
EKONOMİ VE ENERJİ BAKANI RAŞİT SANAYİ ODASINI KABUL ETTİ

EKONOMİ VE ENERJİ BAKANI RAŞİT SANAYİ ODASINI KABUL ETTİ

Ekonomi ve Enerji Bakanı Atay Ahmet Raşit, Ali Çıralı Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Sanayi Odası heyetini kabul etti.

A+A-

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre,  kabulde konuşan Bakan Raşit, hükümetin seçime yönelik geçiş hükümeti olduğunu anımsattı ve  görev süresi boyunca bakanlık bünyesinde yapılacak işlerin en iyisini yapma arzusu içerisinde olduklarını söyledi.

Ülkelerdeki en büyük sorunlardan birinin istihdam konusu olduğuna dikkat çeken Raşit, sanayinin ticaret sektörü ile birlikte bakıldığında ülkenin en çok istihdam yaratan sektörü olduğunu ve bu gerçekten hareketle istihdam olanaklarının arttırılması için gereken koşulların yaratılması düşüncesinde olduklarını söyledi.

Önceliklerinin sanayicilerin sorunlarını çözmek olduğunu dile getiren Raşit, kendisinin de yakından tanıdığı ve bir dönem birlikte çalıştığı Oda yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ÇIRALI

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı da konuşmasında Sanayi Odası ile Bakanlık arasında yapılacak her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Çıralı, ziyaret vesilesiyle daha önce başlatılan bazı çalışmaları Bakan Raşit’in bilgisine getirmek istediklerini, bununla birlikte üretim ve ihracatta bir takım hareketlenmeler yaşanmasına rağmen bu sektörlerde karşılaştıkları sorunları aktardı.

 

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.