1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKONOMİK GELİŞMEDEN MEMNUN OLMAYAN HALK...
EKONOMİK GELİŞMEDEN MEMNUN OLMAYAN HALK...

EKONOMİK GELİŞMEDEN MEMNUN OLMAYAN HALK...

EKONOMİK GELİŞMEDEN MEMNUN OLMAYAN HALK...

A+A-

EROĞLU: “ZAYIF EKONOMİ DEĞİŞİK UNSURLARIN GÜNDEME GELMESİNİ, EKONOMİK GELİŞMEDEN MEMNUN OLMAYAN HALKIN TELAŞLARI  OLMASINA YOL AÇABİLİR”

CAPITAL BANK’IN KAYMAKLI ŞUBESİ HİZMETE AÇILDI

 Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, güçlü bir ekonominin müzakere masasında ellerini güçlendireceğine işaret ederek, zayıf ekonominin ise değişik unsurların gündeme gelmesini, ekonomik gelişmeden memnun olmayan halkta aceleyle "bir çözüm olsun" şeklinde bazı telaşlara yol açabileceğini söyledi.

Capital Bank’ın Lefkoşa’nın Kaymaklı bölgesindeki yeni şubesi, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Törende konuşan Eroğlu, temennisinin bankanın gelişmeye devam etmesi olduğunu söyledi. Eroğlu, hedef tespitinin önemine işaret ederek, hedefi tespit ettikten ve ciddi ekiplerle çalıştıktan sonra mutlaka hedefe ulaşılacağını vurguladı.

Capital Bank’ın hedefler tespit ettiğini ve hedeflerine ulaşmak için programını uygulamaya devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Eroğlu, bankanın kapital ve personel sayısının her geçen gün arttığını ifade etti.

Ülkede ekonominin sıkıntılı bir süreç yaşadığı zamanda, bankacılık sektörünün bu gibi hamlelerde bulunmasının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Eroğlu, bankacılık sektörü olmadan yatırım olmasının, yatırım olmadan da istihdam ve ülke ekonomisinin iyiye gitmesinin mümkün olmadığını vurguladı.

Eroğlu, KKTC’nin ekonomisinin güçlenebilmesi, ayakta durabilmesi ve müzakere masasında oturan kişinin arkasında güçlü bir ekonomi hissetmesinin gereği ortadayken bu gibi etkinlik ve yatırımlardan memnun olduklarını rahatlıkla ifade edebileceğini kaydetti.

Her işin ekip işi olduğuna da işaret eden Eroğlu, güçlü ekiplerle hedefe varmanın daha kolay olduğunu söyledi.

Açılış töreninde Capital Bank Genel Müdürü Mehmet Akaçalı ile Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun da birer konuşma yaptılar. Açılışta Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un gönderdiği mesaj da okundu. 

AKAÇALI: “2 YILDA 10 ŞUBE”

Capital Bank Genel Müdürü Mehmet Akaçalı, iki sene içerisinde şube sayısını 10’a çıkardıklarını belirtti ve 2015’te açılacak şubelerle şube sayısını 18’e yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Güçlü bir sermaye yapısına sahip olduklarının altını çizen Akaçalı,  bankanın zaman içerisinde büyüyerek 100 kişiye istihdam sağladığını kaydetti.

ARHUN: “KALKINMAYA DESTEK VERİYORUZ”

Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Arhun da sıfırdan bir banka kurmanın zorluklarını anlattı ve sağlam temellere dayalı sürdürülebilir ve sağlıklı bir yapıya sahip bir banka yaratma konusunda önemli mesafe katettiklerini söyledi.

Arhun, ülkenin sürdürülebilir ekonomisine ve kalkınmasına destek verdiklerini de belirtti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.