1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKONOMİK KRİZ PSİKOLOJİK HASTALIKLARI ARTIRDI...
EKONOMİK KRİZ PSİKOLOJİK HASTALIKLARI ARTIRDI...

EKONOMİK KRİZ PSİKOLOJİK HASTALIKLARI ARTIRDI...

EKONOMİK KRİZ PSİKOLOJİK HASTALIKLARI ARTIRDI...

A+A-

BABA 8 YAŞINDAKİ ÖZ KIZINA DOĞAYA AYKIRI CİNSEL İSTİSMARDAN TUTUKLANDI

Ekonomik krizden kişilere gıda ve giyecek yardımı yapılan merkezlerden biri olan Limasol’daki halk pazarda yapılan bir araştırma, psikolojik hastalıkların arttığını gösterdi.

Simerini “Psikolojik Hastalıklarda Artış... ‘Yeni Fakirler’ Terimi Artık Kıbrıs’ta Da Kabul Görüyor” başlıklı haberinde, yapılan araştırmada gıda ve giyecek yardımı almaya hak sahibi olanların ezici çoğunluğunun 36-45 yaş arasındaki kadınlar olduğu, psikolojik hastalıkların arttığı ve yeni fakirler teriminin artık Rum tarafında da kabul gördüğü sonucunun ortaya çıktığını yazdı.

Habere göre temel ihtiyaç yardımlarından sorumlu Hristina Çambarta, ekonomik kriz ve olgulardaki sürekli değişimin toplumsal uyumun bozulması tehlikesini üst seviyeye çıkardığını, son iki yıldır halk pazarları kurulması ve işletilmesi, daha önceki yıllarda yaşam düzeyi çok yüksek olan toplum içerisinde temel ihtiyaçların giderilmesi ihtiyacını ortaya koyduğunu belirtti. Çambarta “Artık yeni fakirler terimi Kıbrıs’ta da kabul görüyor” ifadesini kullandı.

Simerini ve diğer gazeteler 8 yaşındaki öz kızına doğaya aykırı cinsel tacizde bulunmaktan mahkemeye çıkartılan 44 yaşındaki Rum hakkında 8 gün tutukluluk emri alındığını bildirdi.

Gazete “Baba 8 Yaşındaki Kızına Tecavüz Etti... Geçen Eylülden Beri Çocuğunu Defalarca Taciz Etmiş Görünüyor” başlıklı haberinde olayın; anne-babaları ayrı olduğundan, hafta sonlarında babalarının evinde kalan iki kız kardeşin 26 Aralık’ta annelerinin evine döndüklerinde 8 yaşındaki kızın ağlaması üzerine ortaya çıktığını yazdı.

Gazete 8 yaşındaki kızın, polise video kaydı formunda verdiği ifadeden, babasının eylül ayından beri kendisine 3 kez cinsel istismarda bulunduğunun anlaşıldığına ve tecavüzün doktor raporuyla da ispatlandığına işaret etti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.