1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “EKONOMİK ZORLUKLAR NEDENİYLE, HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAMI BURUK KARŞILIYOR”
“EKONOMİK ZORLUKLAR NEDENİYLE, HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAMI BURUK KARŞILIYOR”

“EKONOMİK ZORLUKLAR NEDENİYLE, HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAMI BURUK KARŞILIYOR”

“EKONOMİK ZORLUKLAR NEDENİYLE, HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAMI BURUK KARŞILIYOR”

A+A-

TDP GENEL BAŞKANI ÖZYİĞİT: “EKONOMİK ZORLUKLAR NEDENİYLE, HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU BAYRAMI BURUK KARŞILIYOR”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, Kıbrıs Türk halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, barış ve huzur içinde sağlıklı, mutlu bir yaşam diledi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit yayımladığı Bayram mesajında, Kıbrıs Türk halkının yıllardır çözülemeyen Kıbrıs sorununun getirdiği olumsuzlukların yanısıra, iç politikada da kötü yönetimler ve hatalı kararlar neticesinde çok zor günlerden geçtiğini  belirtti. Özyiğit, Gazze’de sivil halka yönelik yapılan soykırımın da büyük üzüntü ve endişe verici olduğunu kaydetti.

Özellikle son 10 yıldaki kötü yönetimler neticesinde oluşan ekonomik zorluklar nedeniyle, halkın büyük çoğunluğunun bayramı buruk karşıladığını, esnafın büyük kesiminin bayramda da beklediğini bulamadığını, üreten ve emekçi kesimlerin gelecek belirsizliği yaşadığını savunan Özyiğit, 28 Temmuz seçimlerinin sonrasında yaşanan hükümet değişikliğinin de sorunlara çare olamadığını belirtti.

Bayram öncesinde özellikle üretici kesimlerin adeta isyan ettiklerini, CAS çalışanlarının endişeli bir bekleyiş içinde olduklarını dile getiren  Özyiğit,  çalışanların bu durumu hak etmediklerini kaydetti.

Vatandaşların sağlık, huzur ve güven içinde bir bayram geçirmesini dileyen Özyiğit, “Kıbrıs Türk halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerle kutlar, adil ve kalıcı barışın sağlandığı, mutlu, sağlık ve huzur dolu bir gelecek dilerim” ifadelerini kullandı.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.