1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EKSİK MALZEME 20 BİN TL'YE ÇIKTI!
EKSİK MALZEME 20 BİN TL'YE ÇIKTI!

EKSİK MALZEME 20 BİN TL'YE ÇIKTI!

Sayımda eksikler var

A+A-

Lefkoşa’da depocu olarak çalıştığı iş yerini soyan Murat Sardu aleyhindeki soruşturma devam ediyor. Sardu, ek tutukluluk süresi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Yırtıcı Construction isimli işyerinde çalışan ve işyerine ait araç ve boyaları satarak sahtekârlıkla para temin eden zanlı Murat Sardu dün ek tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar,  zanlının soruşturma maksatlı 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Soruşturma devam ediyor

Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Ergüleç, olayla ilgili bulguları aktardı.

Ergüleç, 16 Mart tarihinde zanlı Murat Sardu’nun müstahdemi olduğu ve depocu olarak çalıştığı Ali Yırtıcı’ya ait şirkette kullanılmaz durumda bulunan EM 640 plakalı Nissan marka gri renk aracı sirkat ettikten sonra, hurdacıya yalan beyanla kendisinin olduğunu söyleyerek, satıp sahtekârlıkla bin TL para temin ettiğini belirtti.

Polis,  zanlının yine 2018 yılı Nisan ayı içerisinde müstahdemi olduğu ve depocu olarak çalıştığı bir sırada aynı işletmeye ait 15 adet 20 kilogramlık beyaz duvar boyalarını kendisinin olduğunu söyleyip, yalan beyanda bulunarak, karşılığında BN 996 plakalı mavi renk Renault 9 aracı temin ettiğinin tespit edildiğini mahkemeye aktardı.

Polis memuru Ergüleç,  zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını ve yürütülen soruşturmalar sonucunda EM 640 plakalı Nissan marka araç ile sirkat edilen boyaların bir kısmının bulunup emare olarak alındığını söyledi.

Sayımda eksikler var

Polis, soruşturma kapsamında depoda yapılan sayım neticesinde 20 bin TL değerinde muhtelif eşyanın kayıp olduğunun tespit edildiğini belirterek, zanlının  5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Haber Kaynağı: Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.