1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “EL ELE İSKELE”DEN KANSER HASTALARINA 21 BİN 550 TL
“EL ELE İSKELE”DEN KANSER HASTALARINA 21 BİN 550 TL

“EL ELE İSKELE”DEN KANSER HASTALARINA 21 BİN 550 TL

İSKELE KAYMAKAMI KANSER HASTALARI YARARINA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ELDE EDİLEN GELİRİ DERNEĞE TAKDİM ETTİ

A+A-

KOCAİSMAİL: “PARAYA ÇOK İHTİYACI OLAN BİR DERNEK ANCAK FARKINDALIK İÇİN YAPILAN ETKİNLİKLER BİZİM İÇİN ÇOK DAHA ANLAMLI”

MERHAMETSİZ: “SAĞLIK İÇİN SPORUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN GERÇEKLEŞTİRDİK”

İskele Kaymakamı Bünyamin Merhametsiz, kanserden korunmada sporun önemini vurgulamak amacıyla Anneler Günü’nde düzenlenen yürüyüş/koşu etkinliğinde elde edilen gelir olan 21 bin 550 TL’lik çeki, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’e takdim etti.

Kaymakam Bünyamin Merhametsiz bugün Lefkoşa’da Kanser Hastalarına Yardım Derneği binasını ziyaret ederek, Dernek Başkanı Kocaismail’e İskele Kaymakamlığı koordinatörlüğünde, İskele Belediyesi, Atletizm Federasyonu ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliğinde İskele’de Anneler Günü’nde düzenlenen “El ele İskele” yürüyüş ve koşu etkinliğinde elde edilen 21 bin 550 TL’lik meblağlı çeki verdi.

KOCAİSMAİL: “FARKINDALIK YARATMAK”

Raziye Kocaismail, çeki alırken yaptığı konuşmada, kanserden korunmada sporun önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla büyük katılımlı etkinlikler düzenlemeyi uzun yıllardır arzu ettiklerini kaydetti.

Kocaismail, Anneler Günü’nde “El ele İskele” gibi etkinliklerin tekrarlanmasını, annelerin de özel günlerinde bu etkinliklerde yer almasını temenni etti.

Etkinlikte esas amaçlarının para olmadığını farkındalık yaratmak olduğunu ifade eden Kocaismail, “Paraya çok ihtiyacı olan bir dernek ancak farkındalık için yapılan etkinlikler bizim için çok daha anlamlı. Biz tek başımıza uygulayacak olsak bu sponsorları bulamayacaktık ve böyle bir etkinliği ancak büyük paralarla yapabileceğimizden bu gibi etkinliklerden uzak duruyorduk” dedi.

Katkıda bulunan herkese teşekkür eden Kocaismail, “Halen daha yurt dışına gitmek zorunda olan veya ilaç eksikliği için gelenler adına teşekkür ediyorum” dedi.

MERHAMETSİZ: “ÇAĞIN VEBASI BOYUTUNA ULAŞTI”

İskele Kaymakamı Bünyamin Merhametsiz de konuşmasında KKTC’de kanser hastalığının “çağın vebası” boyutuna ulaştığını kaydetti.

Düzenlenen etkinlikle manevi olarak da her zaman kanser hastalarının yanında olduklarını göstermek istediklerini kaydeden Merhametsiz, “Sağlık için sporun önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdik” dedi.

Etkinlikte katılımın yüksek olmasının kendilerini çok memnun ettiğini belirten Merhametsiz, yardımda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kocaismail, Merhametsiz’e ziyaretin anısına kanser hastalarının kendi elleri ile yaptığı hatıra tabağı takdim etti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.