1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EL KOL HAREKETLERİYLE MAHKEMEDE...
EL KOL HAREKETLERİYLE MAHKEMEDE...

EL KOL HAREKETLERİYLE MAHKEMEDE...

Üçer gün daha;

A+A-

 

Lefkoşa'da Ayhan Yumuşak ve Gökan Binici’ye 250 TL karşılığında bonzai verdiği iddia edilen Arzu Yazıcı ve Yazıcı'nın uyuşturucu madde aldığını itiraf ettiği kaydedilen Orhan Şekerci dün yine mahkemeye çıkarıldı.

Tutuklulukları üç gün daha uzatılan Arzu Yazıcı ve Orhan Şekerci, basın mensuplarına küfür etti ve el hareketleri yaptı.

Dört zanlı dün "Sentetik Cannabionid türü uyuşturucu madde verme, alma ve tasarruf' suçlamasıyla Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu'nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü'nde görev yapan polis çavuşu Barış Dumanı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Duman, 10 Aralık'ta Ayhan Yumuşak ve Gökan Binici’nin methaldar olduğu uyuşturucu madde alma ve tasarruf meselesiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 Duman, Ayhan Yumuşak'ın uyuşturucu maddeyi 250 TL karşılığında Arzu Yazıcı'dan üç gram olarak aldığının tespit edildiğini öne sürdü.

Arzu Yazıcı'nın Şekerci'den toplam 11 gram bonzai aldığı iddia edildi

Polis çavuşu Duman, zanlı Arzu Yazıcı'nın (K-33) evinde yapılan aramada yaklaşık 5 gram ağırlığında "sentetik cannabinoid" türü uyu, olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan elle sarılmış ucu yanık bir sigara bulunarak emare alındığını kaydetti.

Duman, zanlı Arzu Yazıcı'nın Orhan Şekerci'den 6 gram daha aldığının tespit edildiğini söyledi. Polis çavuşu Duman, Arzu Yazıcı'dan yapılan soruşturmada söz konusu uyuşturucu maddeleri Orhan Şekerci ile telefonda görüşerek, tanımadığı bir şahıs aracılığı ile aldığını itiraf ettiğini öne sürdü. Ayhan Yumuşak, Gökan Binici ve Arzu Yazıcı'nın gönüllü ifade verdiğini kaydeden Duman, zanlılar Yumuşak ve Binici'den alınan kan ve idrar örneklerinin Devlet Laboratuvarı'na gönderildiğini söyledi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.