1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EL-SEN'DEN KTÖS’E DESTEK!
EL-SEN'DEN KTÖS’E DESTEK!

EL-SEN'DEN KTÖS’E DESTEK!

EL-SEN Atatürk Öğretmen Akademisi konusunda KTÖS'e destek belirtti!

A+A-

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen)  Başkanı Umut Öksüzoğlu, Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve onun öncülüğünde Atatürk Öğretmen Akademisi’nin yaşatılması için mücadele veren tüm aydın öğretmenleri selamlayarak, her anlamda desteklerinin kendileriyle birlikte olduğunu vurguladı.

Öksüzoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “KKTC’yi biz kurduk” diye övünen ve “Sonsuza kadar yaşatacağız” diye sözler veren Ulusal Birlik Partisi-Demokrat Parti ikilisinin, Kıbrıslı Türklere ait tüm kurumları elden çıkarmak için var gücüyle çalıştığını ileri sürdü.

Umut Öksüzoğlu, “Sanayi Holding ile başlayıp, günümüze kadar Kıbrıslı Türklere ait olan birçok değerli kurum ve kuruluşları peşkeş çeken UBP-DP zihniyeti, şimdi de gözünü başta KIB-TEK olmak üzere Kıbrıslı Türklerin elinde kalan son 2-3 kuruma dikmiş durumda” ifadesini kullandı.

Öksüzoğlu, halkı kurumlarından soğutmak için çeşitli taktiklere başvuran ve insanları yaşadıkları düzenden bezdirme noktasına getiren bu anlayışın yıllardır KIB-TEK’e yönelik planlarının toplumun da desteğiyle bugüne kadar engellendiğini kaydetti.

AÖA’yı kapatıp, bazı özel üniversitelere kıyak geçmek isteyen malum zihniyete, başta KTÖS olmak üzere ilerici tüm örgütlerin koydukları tepkilerin engel olduğunu anımsatan Öksüzoğlu,  bu tehlikeli zihniyetin hedefine bir kez daha Atatürk Öğretmen Akademisi’ni aldığına işaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.