1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELEKTİRİK ZAMMINA TEPKİ
ELEKTİRİK ZAMMINA TEPKİ

ELEKTİRİK ZAMMINA TEPKİ

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Sekreteri Erkan Enginsoy, elektrik zammına tepki göstererek, “Kötü yönetilen kurumların bedelinin bir tek halka ödettirilmesi büyük yanlıştır” dedi.

A+A-

ENGİNSOY: ’’KÖTÜ YÖNETİLEN KURUMLARIN BEDELİNİN BİR TEK HALKA ÖDETTİRİLMESİ BÜYÜK YANLIŞ”

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Sekreteri  Erkan Enginsoy, elektrik zammına tepki göstererek, “Kötü yönetilen kurumların bedelinin bir tek halka ödettirilmesi büyük yanlıştır” dedi.

Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Sekreteri  Erkan Enginsoy, yazılı açıklamasında, bu güne kadar gelmiş geçmiş bütün hükümetlerin el birliği ile batma noktasına getirdikleri kurumların tek tek kapatıldığını yada özelleştirildiğini; bunların bedelinin hep halka mal edildiğini ileri sürerek,  devlete ait  tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile belediyelerin, elektrik kurumuna  olan borçlarını  ödemeye başlaması gerektiği görüşünü dile getirdi.
 
Elektrik tarifesinde yapılan değişikliğin geri alınmasını; devletin  öncelikle  alacakların üstünde yoğunlaşmasını ve yeni tarifenin bunların sonucunda doğacak olan açık ile yeniden düzenlenmesini talep eden Enginsoy, “Halktan bir özveri bekleniyorsa eğer, bu devletin ciddiyeti ile doğru orantılı olmalıdır. Devletin dışarıda olan diğer borçları da tahsil etmek için çaba harcaması gerekmektedir.O zaman halk da kendi payına düşeni yapacaktır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.