1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELEKTRİK DAİRESİ'NDE OPERASYON HAZIRLIĞI
ELEKTRİK DAİRESİ'NDE OPERASYON HAZIRLIĞI

ELEKTRİK DAİRESİ'NDE OPERASYON HAZIRLIĞI

ELEKTRİK DAİRESİ'NDE OPERASYON HAZIRLIĞI

A+A-

BAZI TEKNİK PERSONEL İLE ŞÜBE AMİRLERİ YER DEĞİŞTİRECEK

LED’e dönüştürülmesi düşünülen, sokak aydınlatma lambalarının ihalesi ile ilgili çalışmalar devam ederken Kıb-Tek’te bazı şübe amirlerinin yerinin değiştirilmesine çalışıldığı öğrenildi. Özellikle akıllı saat ihalesinde yapılmak istenenlere tepki gösteren ve bu konuda tavır alan bazı ‘Şübe Amirlerinin’ yerlerinin değiştirilmeye çalışılması çeşitli spekülasyonların da yapılmasına neden oldu.

İHALE İLE İLGİLİ Mİ?

Akıllı Sayaç ihalesi sonrasında, ihaleye çıkılacağı açıklanan LED’e dönüştürülmesi düşünülen sokak aydınlatma lambaları ile ilgili alt yapı çalışmalarının devam ettiği bugünlerde bahse konu nakillerin ihale ile ilgili olabileceği öne sürülüyor.

YÖNETİM KURULU İLE BAZI YÖNETİCİLER KARŞI ÇIKIYOR

Bazı Teknik Elemanlar ile Şübe Amirlerinin yerlerinin değiştirilmeye çalışılmasını doğru bulmayan Yönetim Kurulu Başkanı ismet Akim ile Kurum Genel Müdürü ve birkaç yöneticinin bu nakillere karşı çıktığı öne sürülüyor.

LED İLE İLGİLİ TEKLİF ATILMIŞTI

Akıllı Sayaçlar ile ilgili ihalenin devam ettiği esnada bir şirketin, LED’e dönüştürülmesi düşünülen ancak henüz alt yapısı tamamlanmadığı için hazırlık döneminde bulunan sokak lambalarının ihalesi ile ilgili teklif atması hayret uyandırmakla birlikte dikkat da çekmişti.

LED İHALESİ 30 MİLYON EURO

Güvenilir bazı kaynaklar, sokak aydınlatma ihalesinin 30 Milyon Euro civarında olacağı nedeniyle LED ihalesi öncesinde, akıllı saat ihalesinde yapılmak istenenlere tepki gösteren bazı teknik elemanlar ile idaresileri ihale öncesinde pasif hale getirmek istenmiş olabileceğine vurgu yaptı.

Detay

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.