1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELEKTRİK KESİLİNCE ŞANS DAĞITAMADI
ELEKTRİK KESİLİNCE ŞANS DAĞITAMADI

ELEKTRİK KESİLİNCE ŞANS DAĞITAMADI

Elektrik kesilince şans dağıtamadı

A+A-

Piyangolar Birimi’nin Ortaköy’deki şubesinin elektriği, borcu ödenmediği gerekçesi ile dün sabah otomatik olarak kesildi

Ali CANSU

Lefkoşa’da dün bazı daire ve parkın elektriği ödenmediği için kesildi.

Ortaköy’de bulunan Piyangolar Birimi Ortaköy Şubesi’nin elektriği de ödenmeyen borç nedeniyle otomatik olarak kesilince, şubede neredeyse tüm işlemler durdu.

Elektrik Kurumu’nun, ödenmeyen borcun belirli bir ücretin üzerine çıkmasıyla otomatik olarak elektrik akımını kesmesi dün başkentte bazı daire ve parkları kısa süreli elektriksiz bıraktı.Bir vatandaş sabahleyin bilgisayar ile işlem yapılan şans oyunlarından oynamak için gittiği Piyangolar Biriminin Ortaköy Şubesi’nin elektriğinin kesik olduğunu gördüğünü bildirdi.

Vatandaş, “Şans aramak için gittiğimiz dairede, elektrikler kesik olduğu için hizmet verilemedi. Ancak, daha sonra KIB-TEK’e borçlar ödenir ödenmez hizmet almaya başladık” dedi.

“Fatura daireye ulaşmadı”

Memurlardan alınan bilgiye göre, bir önceki elektrik faturası kendilerine ulaşmadığı için ödeme yapılamadı ve dün kısa süreli bir elektrik kesintisi yaşandı, ancak ödemenin yapılmasının ardından elektrik yeniden bağlandı ve çalışmalar normale döndü.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.