1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ELEKTRİK ZAMMI ACIMASIZ
ELEKTRİK ZAMMI ACIMASIZ

ELEKTRİK ZAMMI ACIMASIZ

elektriğe yapılan zammı “acımasız” olarak değerlendirerek,

A+A-

TÜRK-SEN ZAMMIN UYGULAMAYA KONMADAN İVEDİLİKLE GERİ ALINMASINI İSTEDİ

Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, elektriğe yapılan zammı “acımasız” olarak değerlendirerek, Hükümeti kınadı ve zammın uygulamaya girmeden ivedilikle geri alınmasını istedi.

Bıçaklı bugün yaptığı yazılı açıklamada, Hükümet’in, “Ulusal Birlik Partisi (UBP) hükümetini aratmayacak şekilde en kolay olanı seçerek elektriğe yüzde 30’a varan zam yapmasının” kabul edilemez olduğunu  kaydetti.

Arslan Bıçaklı, zam ile Hükümet’in elini dürüst vatandaşın cebine atarak azalan alım gücünü bir o kadar daha azalttığını ileri sürerek, “Yıllardır tükettiği enerjinin parasını ödemeyen devlet, devlet kurumları, belediyeler  ve birçok yandaş ortada dururken ve Kıb-Tek’in 530 Trilyon alacağı dururken, bu ülkeye yıllardır  zarar göstererek bir kuruş vergi ödemeyen AKSA’nın alım garantili uygulaması dururken bunların düzeltilmesine gücü yetmeyen siyasi otorite yine, işin kolayına kaçarak  faturayı dürüstçe düzenli  enerji faturası ödeyen vatandaşa okkalı zam yaparak ödetmek istiyor” dedi.

Bıçaklı, zammın uygulanmadan ivedilikle geri alınmaması halinde ilerleyen günlerde çalışma barışının bozulacağı ve bunun sorumlusunun Hükümet olacağını kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.