1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eleme Potasına O isimler Girdi!
Eleme Potasına O isimler Girdi!

Eleme Potasına O isimler Girdi!

Survivor gönüllüler takımında elemeye kimler kaldı?

A+A-

Survivor 2016'da heyecan tam gaz devam ediyor. Nefes kesen yarışmaların kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor adasında heyecan bir an bile eksik olmuyor. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında elemeye kalan iki isim belli oldu. Peki Survivor 2016 gönüllüler takımında elemeye kimler kaldı?

Tv8 ekranında yayınlanan sevilen yarışma programı Survivor 2016 nefes kesen mücadeleler ile devam ediyor. Bu hafta ekrana gelen Survivor 2016'da İletişim oyununa ambargo koyan Gönüllüler takımı bu hafta da İletişim ödülünün sahibi oldu. İletişim Ödülü'nün kaybedilmesi ise Ünlüler takımında büyük üzüntüye yol açtı. Atakan'ın Efecan hakkında söyledikleri gündeme bomba gibi düşerken Atakan'ın tavrı sonrasında Gönüllüler takımı Atakan'a karşı cephe aldı. 
 
Kaybedilen Survivor İletişim ödülünün ardından iyice kenetlenen Ünlüler takımı Dokunulmazlık oyununu kazanınca rahat bir nefes aldı. Konseyde Gönüllüer takımından çıkan isim ise kimseyi şaşırtmadı. Elemeye çıkan ilk isim Gizem Kerimoğlu oldu. Dokunulmazlık sembolünü kazanan isim Gizem Memiç ise Gizem Kerimoğlu'nun karşısına güçlü Serkay Tütüncüyü koydu. 
--2164334.jpeg
 
Survivor 2016’da 15 Mayıs Pazar günü gönüllüler takımında sms oylamasına kimler kaldı işte yanıtı
Survivor’da 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu bu hafta gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi. Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu’nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve ‘Gizem Kerimoğlu’nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum’ diyerek Serkay’ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta sms oylamasına kalan yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.