1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Elemeye Kalan İsimler Herkesi Şaşırttı!
Elemeye Kalan İsimler Herkesi Şaşırttı!

Elemeye Kalan İsimler Herkesi Şaşırttı!

Öyle bir aday çıktı ki...

A+A-

Survivor 2016'da heyecan dorukta! Nefes kesen mücadeleler ile izleyeneleri ekrana bağlayan Survivor'da bu hafta kim elenecek? TV8 ekranında yayınlanan her yeni bölüm ile reyting rekorları kıran Survivor'da elemeye kalan o isimler herkesi şaşırttı! İşte detaylar...

Survivor 2016 önceki yıllarda yayınlanan Survivor'ları aratmıyor. İzleyicileri ekrana kilitleyen Survivor aksiyon dolu anlar yaşatıyor. Yarışmacıların canla başla mücadelesi büyük bir keyifle izleniyor. İşte tüm ayrıntıların yer aldığı haberimiz...

Acun Ilıcalı ada konseyinde oylama sisteminin detaylarını vererek Survivor'da yeni bir dönem başladığını ifade etti. Ilıcalı, bu hafta eleme olmayacağını, bu hafta 2 kişi önümüzdeki hafta da 2 kişinin elemeye çıkacağını açıkladı. Dokunulmazlık sonrası konseyde yapılan oylamaya göre haftanın ilk eleme adayı gönüllülerden Gizem Kerimoğlu oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan İbrahim'in kararıylalada ikinci eleme adayı Serkay Tütüncü oldu.
 
Survivor 2016 TV 8'de Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayını İbrahim belirledi. Yarışmacı sayısı azaldığı için format değişikliği yapılan Survivor SMS oylama sisteminde bu hafta iki aday belirlenmiş oldu.
Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı için bir hafta sonraki Ada Konseyi beklenecek. Bu akşam Gizem Kerimoğlu'nun yanında ikinci eleme adayının Gönüllüler'de kim olacağı belirleniyor. Dokunulmazlığı alan İbrahim'in söylediği aday Serkay oldu. Yeni düzenlemeye göre birleşme partisi öncesi adaya son veda edecek kişi önümüzdeki hafta yapılacak dokunulmazlık oyunu sonrası SMS oylaması ve sonuçları ile belirlenecek. Yeni duruma göre haftaya Gönüllüler dokunulmazlık oyununu kaybederse bu iki adaydan birine eklenecek 3. ya da 4. aday SMS oylamasına çıkacak ve bir kişi adaya veda edecek.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.