1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ELİNDEN BEBEĞİNİ KAPTIĞI GİBİ...
ELİNDEN BEBEĞİNİ KAPTIĞI GİBİ...

ELİNDEN BEBEĞİNİ KAPTIĞI GİBİ...

Elinden bebeğini kaptığı gibi...

A+A-

Rebecca isimli bir kadın hafta sonlarını çalışarak değerlendirdiği markette kasaya gelen genç bir anneyi farketti. Bebeğini tutan annenin elinden bebeğini hızla kaptı. Gerçek sonra ortaya çıktı...

Rebecca isimli bir anneanne de annelik içgüdüsüne sahip kadınlardan bir diğeri. Çalıştığı yere gelen bir kadının ve bebeğinin başına bir şey geleceğini önceden sezdi.

Hem annenin hem de bebeğinin hayatını yaptığıyla kurtardı

Rebecca, uzun yıllardır beklemenin ardından sonunda anneanne oldu. Yaşlı kadın haftasonları ise küçük bir dükkânda kasiyer olarak çalışıyor.

Bir gün çalıştığı yere Anabelle isminde bebeği olan bir kadın geldi. Tam kasaya gelmişlerdi ki Rebecca tuhaf bir şey farketti.

Jessica ismindeki kadının gözlerine bakan Rebecca, kadının gözlerinin tuhaf renkte olduğunu farketti ve iyi olup olmadığını sordu. Kadın cevap veremeyince hemen harekete geçti.

Hiç tereddüt etmeden Rebecca bir eliyle bebeği kaptı diğer eliyle de düşmekte olan kadını tuttu. Epilepsi nöbeti geçiren anne için derhal ambulans çağırdı.

1-433.jpeg

Neyse ki Jessica ismindeki anne düşmesi sonucu yaralanmadı. Rebecca sayesinde hem bebeğin hem de annenin hayatı kurtuldu.

Jessica, Inside Edition’a “Genelde nöbet geçirmeden önce anlıyorum. Ancak o gün her şey birden oluverdi. Gözümü açtığımda kendimi ambulansta buldum” dedi.

Şimdi herkes Rebecca’ya kahraman gözüyle bakıyor.

Jessica, Rebecca için “Çok tatlı ve anlayışlı bir anneanne olduğunu her halinden anlayabilirsiniz” dedi.

2-153.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.