1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ELLENMEMİŞ YERİ YOK
ELLENMEMİŞ YERİ YOK

ELLENMEMİŞ YERİ YOK

Estetik mucizesi Kim

A+A-

Kim Kardashian'ın doğumdan sonra çekilen fotoğrafları, yüzüne yaptırdığı sayısız estetiğin ispatı gibi... Kardashian, son birkaç yılda, yüzü için dafalarca ameliyat masasına yatmış.

1980 doğumlu Kim Kardashian, tam bir estetik mucizesi... Paris Hilton ile arkadaşlığı sayesinde 2000'li yılların ortalarında magazin basınında yer almaya başlayan sosyetik güzelin o günden beri yüz hatları defalarca değişti. Kardashian'ın son birkaç yılda yüzüne defalarca operasyon yaptırdığı konuşuluyor. 

ELLENMEMİŞ YERİ YOK 
Daily Mail gazetesi, doğumdan sonra yüzü çok değişen sosyetik güzelin burnunu birkaç kez yaptırdığını ve elmacık kemiklerinin üstünü kolajenle doldurduğunu yazdı. Gazete, Kardashian'ın yaptırdığı operasyonları şöyle sıraladı: "Kim Kardashian, kolajen ve botoks uygulamalarından defalarca yaptırmış. Ancak çenesinden alnına kadar, yüzünde elletmedik nokta bırakmamış. Hamileliği sırasında aldığı kilolar düşünüldüğünde, doğumdan sonra yüzünün bu kadar incelmesi mümkün değil. Kendisi estetik ameliyat yaptırmadığını söylese de son birkaç yıldır çekilen fotoğrafları, bunun aksini kanıtlıyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.