1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. EMAA YAZ KURSLARI
EMAA YAZ KURSLARI

EMAA YAZ KURSLARI

Akdeniz Avrupa Sanat Derneği’nin (EMAA) yaz kursları başlıyor. Temmuz’un ilk haftası başlayacak kurslar iki aylık periyotlar şeklinde devam edecek.

A+A-

Çocuk ve gençlere yönelik kursların özgür ortamlar yaratmayı, oyun güdüsünü kullanarak yaratıcılıkları artırmayı, çağdaş sanatın çok disiplinli yapısından faydalanmayı ve farklı düşünebilme yollarını genişletmeyi hedeflediği bildirildi.

Dernek, her yaş grubuna yönelik farklı içeriklerde 10 farklı kurs hazırlarken, süreç içerisinde teorik ve uygulamalı kısa süreli atölye çalışmaları da düzenleyecek.

Dernekten yapılan açıklamaya göre kursların başlıkları şöyle:

Doğa Keçe Yapımı ve Yaratıcı Çalışmalar Kursu, Genel Kültür Bağlamında Çağdaş Sanat ve Akımları, Kıbrıs Efsaneleri ve Gölge Oyunları Kursu, Deneysel Özgün Baskı Resim Kursu, Çağdaş Sanat Çocuk Atölyesi, Desen Kursu,  Bilgisayar Destekli Tasarım Kursu, Seramik Atölyesi, İllüstrasyon Kursu ve Seramik Şekillendirme- Renklendirme Kursu.

Kurs içerikleri ile ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler “EMAA Başkent Sanat Merkezi” facebook sayfasından veya 0533 8663085 numaralı telefondan, zehra.sonya@gmail.com elektronik posta adresinden Zehra Şonya’ya veya  0533 8640418 numaralı telefondan ve ozgul.ezgin@gmail.com elektronik posta adresinden Özgül Ezgin’e başvurabilecek.

 

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.