1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EMİROĞLULARI AŞAĞI MARAŞ’I ZİYARET ETTİ
EMİROĞLULARI AŞAĞI MARAŞ’I ZİYARET ETTİ

EMİROĞLULARI AŞAĞI MARAŞ’I ZİYARET ETTİ

Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Mustafa Emiroğluları, seçim çalışmaları çerçevesinde Aşağı Maraş bölgesini ziyaret etti.

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP) ve Baraka Kültür Merkezi Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Mustafa Emiroğluları, seçim çalışmaları çerçevesinde Aşağı Maraş bölgesini ziyaret etti.

TDP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Emiroğluları’na ziyarette TDP milletvekili Hüseyin Angolemli de eşlik etti.

Aşağı Maraş bölgesinde halkla buluşarak, görüş ve önerilerini dinleyen Emiroğluları, sorunlara yönelik çözüm önerileri ile göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Mevcut belediyeyi yaşamsal hiçbir sorununu çözememekle eleştiren Emiroğluları “Maraş'a tek bir kaldırım yapılmadığı gibi, sokakları iyileştirme adına da hiçbir şey yapılmamıştır” dedi.

Yerel yönetimlerde bireyin sağlıklı bir çevrede yaşama hakkını, temel insan hak ve özgürlüklerinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul ederek, yerel yönetim vizyonunu bu temel üzerine kurduklarını belirten Emiroğluları, bu bağlamda; bireyin ideal koşullarda tüm canlıların yaşam hakkını kabul ederek yaşayacağı kentler/yerleşim birimleri kurmanın birincil öncelikleri olduğunu ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.