1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EMİROĞULLARI DEĞİRMENLİK VE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ
EMİROĞULLARI DEĞİRMENLİK VE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

EMİROĞULLARI DEĞİRMENLİK VE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Doğan Emiroğulları ve belediye meclis üyesi adayları

A+A-

 

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG)  Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Doğan Emiroğulları ve belediye meclis üyesi adayları Değirmenlik ile  bağlı köyleri ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, ziyaretlere partililer de araç konvoylarıyla destek verdi.

Konvoya, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Hıfzıoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak’ın da eşlik ettiği bildirildi.

Vatandaşlarla sohbet ederek projelerini anlatan Doğan Emiroğulları, Mesarya’nın artık gücünü hissederek potansiyelini keşfetmesinin zamanının geldiğini belirtti.

Vatandaşa eşit, adaletli ve nitelikli hizmet götürmek için çalışacaklarının sözünü veren Emiroğulları, çağdaş belediyecilik için sürdürülebilir, insan odaklı ve bölgenin potansiyellerine uygun projeleri hayata geçireceklerini ve böylelikle Mesarya’ya sahip çıkacaklarını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.