1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARDI
EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARDI

EMNİYET KEMERİ HAYAT KURTARDI

Başkentte iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada; araçlardan biri refüje savruldu, diğeri ise ‘DUR’ tabelasına çarptıktan sonra aydınlatma direğine saplandı…

A+A-

Mehmet KARA

Lefkoşa’da, dün sabahın erken saatlerinde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. İki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada araçlar, ciddi hasar gördü. Araçlardan biri çarpışmanın etkisiyle refüje savruldu, diğeri ise aydınlatma direğine saplantı.

Şans eseri ciddi bir yaralanmanın olmadığı kaza, emniyet kemerinin ve hava yastığının ne kadar hayati olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Emniyet kemeri sayesinde ağır yara almadan kurtulan Ahmed Belmado, Gülcem Gündağ ve Ömer Jalota hastanede müşahede altına alındı.

emniyet-kemeri.jpg

Dönüşe geçerken çarpıştı

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Bedrettin Demirel Caddesi’nde seyreden Gülcem Gündağ (20) yönetimindeki NL 755 plakalı otomobil, Yzb. Tekin Yurdabuk Caddesi’ne doğru dönüşe geçmek istedi. Otomobil, o esnada karşı istikametten gelen Ahmed Belmado (21) yönetimindeki LE 165 Z plakalı kiralık araca çarptı.

Kiralık araç direğe saplandı

Çarpışmanın etkisiyle savrulan kiralık araç, önce Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait ‘DUR’ tabelasına çarptı, ardından aydınlatma direğine saplandı.

Kazayı hafif yaralarla atlatan her iki araç sürücü ile kiralık araçta yolcu olarak bulunan Ömer Jalota, ambulans ile Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Bu arada ihbar üzerine kısa sürede olay yerinde giden Lefkoşa Trafik Şube ekipleri, kaza mahallinde incelemelerde bulundu.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.