1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EN ACI VEDA
EN ACI VEDA

EN ACI VEDA

En acı veda

A+A-

Lefkoşa’da önceki gece meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Azerbaycanlı 25 yaşındaki YDÜ öğrencisi Yunus Arabov için dün YDÜ’de tören düzenlendi. Arabov’un tabutu başında gözyaşı döken ailesi ve okul arkadaşları büyük acı yaşadı. Törenin ardından cenaze Azerbaycan’a gönderildi

Halil EVLİ

Başkent Lefkoşa’da önceki gece yarısı meydana gelen ve Azerbaycanlı 23 yaşındaki araç sürücüsü Nijat Hacızade ile 25 yaşındaki Yunus Arabov’un ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ardından yaralanan gençlerin tedavisi sürüyor.

Kazada yaralanan yolculardan 20 yaşındaki Anar Süleymanlı’nın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde; 22 yaşındaki Mehdi Laamyem’in ise akciğer kanaması ve kafa travması teşhisiyle Yakın Doğu Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altına alındıkları kaydedildi.
Öte yandan kazada yaşamını yitiren Yakın Doğu Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencisi 25 yaşındaki Yunus Arabov için YDÜ’de dün anma töreni düzenlendi.

YDÜ Mescidi’nde yer alan törene Yunus Arabov’un Azerbaycan’dan gelen ailesi de katıldı.

Arabov’un tabutu başında gözyaşı döken ailesi ve okul arkadaşları büyük acı yaşadı. Törenin ardından Arabov’un cenazesi, Azerbaycan’da toprağa verilmek üzere Ercan Havaalanı’na götürüldü.

YDÜ Ekonomi Bölümü’nde eğitim gören Nijat Hacızade’nin cenazesi ise bugün Azerbaycan’a götürülecek. Hacızade’nin ailesinin de cenazeyi almak için dün adaya geldiği öğrenildi.

6-058.jpg

1-761.jpg

Nijat Hacızade

2-466.jpg

Yunus Arabov

Halkın Sesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.