1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. EN ÇEKİCİ İKİLİ YİNE BİR ARADA!
EN ÇEKİCİ İKİLİ YİNE BİR ARADA!

EN ÇEKİCİ İKİLİ YİNE BİR ARADA!

Silver Linings Playbook'tan sonra, American Hustle filminde de birlikte rol alan Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence, Hollywood'un ayrılmaz ikilisi haline gelecek gibi görünüyor.

A+A-
Silver Linings Playbook'tan sonra, American Hustle filminde de birlikte rol alan Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence, Hollywood'un ayrılmaz ikilisi haline gelecek gibi görünüyor. Yönetmenlik koltuğunda yine David O. Russell'ın olduğu American Hustle filminde ikiliye Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner ve Robert De Niro gibi yıldız isimler de eşlik ediyor. Aralık ayında vizyona girmesi beklenen film, 80'lerin başında yaşanan Abscam skandalını konu alıyor.

Birlikteyken ekranda çok iyi görünen Lawrence ve Cooper ikilisi, Kristen Stewart & Robert Pattinson, Leonardo DiCpario & Kate Winslet, Robert Downey Jr. & Gwyneth Paltrow, Kate Hudson & Matthew McConaughey gibi Hollywood'un birbirine en çok yakışan ekran çiftlerinden biri. Cooper, Jennifer Lawrence için "O benim kızım olabilecek yaşta, o yüzden aramızda bir şey olamaz" dedikten bir süre sonra Lawrence'tan da küçük olan, İngiliz model Sookie Waterhouse'la birlikte olmaya başladı. Jennifer Lawrence'ın da, ayrıldığı sevgilisi Nicholas Hoult'a geri döndüğü söyleniyor. Yani, ikilinin arasında şu sıralar romantik bir birliktelik söz konusu değil ama ekrandaki kimyalarının tuttuğu aşikar. İleride başka filmlerde de onları bir arada görme ihtimalimiz olup olmadığını henüz bilemiyoruz ama ikisinin adının geçtiği filmleri merakla bekleyen çok fazla insan olduğunu tahmin edebiliyoruz.
 

AMERİCAN HUSTLE TRAİLER İLK FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

ELLE


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.