1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EN GEÇ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK
EN GEÇ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

EN GEÇ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

EN GEÇ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

A+A-

MERSİNLİK YOLU EN GEÇ BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, bugün Mersinlik köy içi ve Mersinlik-Kaplıca arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, ilgili yetkililerden yolun son durumu hakkında bilgi aldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Taçoy, yaklaşık 2 Milyon Türk Lirasına mal olan söz konusu yolun bir ay içerisinde tamamlanacağını ifade ederek, bölgede artık ulaşımın daha rahat ve kolay sağlanacağını kaydetti.
 
Bakan Taçoy, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yolun tamamlanmasıyla birlikte bölgenin hem turizme kazandırılacağını hem de köyde yapılan organik tarım faaliyetlerinin daha rahat sergilenebileceğini belirtti.

“Organik tarım faaliyetlerinin daha rahat sergilenmesi ve organik tarım çalışmalarını halka anlatabilmek için ulaşımın daha kolay olması gerekir” diyen Bakan Taçoy,  Mersinlik köyünün belli nedenlerden dolayı Belediye hizmetleri almadığını kaydetti.

Taçoy, belediye hizmetlerinden mahrum olan Mersinlik köyüne hükümetin elinin daha çok uzanması gerektiğini söyleyerek, köy halkının mağdur edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Köy halkı adına konuşan Muhtar azası Yılmaz Mazlum da, köy halkının yolun yapılmasından dolayı son derece memnun olduğunu dile getirerek, organik tarımla uğraşan köy halkının ulaşım yönünden sorun yaşadığını anımsattı.
 
3’üncü sınıf yol olarak yapılan 3 kilometrelik yolun en geç bir ayda tamamlanması hedefleniyor.

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.