1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EN GOLCÜ TAKIMLAR KAYMAKLI VE YENİCAMİ GENÇLERİ!
EN GOLCÜ TAKIMLAR KAYMAKLI VE YENİCAMİ GENÇLERİ!

EN GOLCÜ TAKIMLAR KAYMAKLI VE YENİCAMİ GENÇLERİ!

En golcü takımlar Kaymaklı ve Yenicami gençleri..!

A+A-

A2 Süper Lig'de 2015-2016 Sezonu'nda 10.hafta karşılaşmaları, 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Küçük Kaymaklı ve Yenicami gençleri puan bakımından ilk iki sırada yer alırken, 36’şar golle de en çok gol atan iki ekip durumuna yer alıyorlar.

Toplam 28 golün atıldığı 10.hafta müsabakalarında, 5 ev sahibi takım galibiyet alırken, 1 deplasman takımı galibiyet sevinci yaşadı ve 1 karşılaşma da beraberlikle tamamlandı. En fazla golün atıldığı karşılaşma Bostancı Bağcıl-Binatlı karşılaşması olurken, futbol severler bu karşılaşmada toplam 9 gol izledi. Gol krallığında ise Küçük Kaymaklı A2 takımı futbolcusu Arda Kortay, 10.hafta sonunda 18 golle ilk sırada yer aldı.

 

HAFTANIN FUTBOLCUSU : JUSTİCE AMENYAGLO(B.BAĞCIL). Binatlı karşılaşmasında 5 gol birden atarak takımının 6-3’lük galibiyetinde büyük bir rol oynadı.

HAFTANIN TAKIMI : YENİCAMİ. Konuk ettikleri ligin güçlü ekibi Mağusa Türk Gücü’nü mağlup duruma düştükleri karşılaşmada 3-1 mağlup ederek haftanın takımı olmayı başardılar.

HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ : REŞAT AYSU(TÜRK OCAĞI). Takımını zorlu Çetinkaya karşılaşmasını iyi hazırladı ve 3 puanı 3 golle almasını bildi.

HAFTANIN HAKEMİ : EROL SABIR(K.KAYMAKLI-L.GENÇLERBİRLİĞİ). Başarılı bir hafta geçirdi. Temiz bir maç yönetti. Verdiği kararlar yerindeydi.

Haftanın 11’i : Kaleci-Hüseyin(TOL), Savunma(Tunahan-DTB, Bünyamin-YAK, Mehmet Göçben-KK, Zeki-Bağcıl), Orta Saha(Ali-DTB, Doğukan-TOL, Ahmet Sivri-YAK, Ahmet Ercen-Yeniboğaziçi), Hücum(Justice-Bağcıl, Halil-TOL)

Toplu Sonuçlar

YAK 3-1 MTG

Lefke 1-2 DTB

KK 3-1 GB

Cihangir 1-1 Mormenekşe

Yeniboğaziçi 3-0 Değirmenlik

TOL 3-0 Çetinkaya

Bostancı Bağcıl 6-3 Binatlı

GOL KRALLIĞI

18 gol : Arda Kortay(KK)

16 gol : Justice Amenyaglo(B.Bağcıl)

11 gol : Ali Savaşan(DTB), Erhan Kendirci(Çetinkaya)

11.Hafta Programı

ozel-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.