1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. EN YAKIN ARKADAŞININ 5 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ
EN YAKIN ARKADAŞININ 5 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

EN YAKIN ARKADAŞININ 5 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

En yakın arkadaşının 5 yaşındaki kızına tecavüz edip öldürdü

A+A-

Amerika'da yaşayan 27 yaşındaki bir kişi, en yakın arkadaşının, 5 yaşındaki kızını kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürdü.

Amerika’da evinde kaldığı arkadaşının 5 yaşındaki kızını kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren 27 yaşındaki Zachary Todd Anderson isimli sapık çıkarıldığı mahkeme tarafından adam kaçırma, tecavüz ve cinayet suçlamalarından müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

ANNESİ, KÜÇÜK KIZI BULAMAYINCA POLİSİ ARADI

Küçük kız, babası ve Anderson beyzbol oynadıktan sonra eve döndü. Küçük kızın annesi, kızı uyuduktan sonra odasına taşıdı. Sabah uyanan anne, kızının odasında olmadığı ayrıca misafirleri Anderson’un da kaçmış olduğunu görünce polise haber verdi.

BİLEĞİNİ VE VÜCUDUNU KESTİ

1-20180303232436.jpg

Polis arama çalışmaları sırasında Anderson’un babası ile görüştü. Anderson’un babası, oğlunun ormandaki evlerine gideceğini söylemesi üzerine polis eve baskın düzenledi. Evde Anderson’un intihar notunu bulan polis ekipleri çevrede arama yaptı, yapılan aramada Anderson’u bileğini ve vücudunu kesmiş bir biçimde buldu.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRDÜ

Anderson’dan kızın yerini öğrenen polis, küçük kızın cansız bedenine ulaştı. Yapılan otopsi sonucu küçük kızın önce tecavüz uğrayıp sonra sert bir nesne ile kafasına vurularak öldürüldüğü belirtildi.

Mahkemede çıkarılan Anderson için, müebbet hapis cezası verildi.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.