1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. EN YAKIN ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUĞU İÇİN...
EN YAKIN ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUĞU İÇİN...

EN YAKIN ARKADAŞININ ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUĞU İÇİN...

Nazlı Aydın hıçkıra hıçkıra ağladı...

A+A-

Girne-Esentepe arasındaki anayolda 30 Eylül günü meydana gelen ve 24 yaşındaki Meriç Erdoğan’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazası sonrası tutuklanan sürücü Nazlı Aydın dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlı aleyhine, ihmalkarlık sonucu ölüme neden olma, dikkatsiz sürüş suçlarından dava getirildiği belirtildi. Girne Trafik Şubesi’nde görevli polis, 30 Eylül saat 15.00 sıralarında Esentepe-Girne anayolunun 14-15 kilometreleri arasında DU 350 plakalı otomobil ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyreden Nazlı Aydın’ın yol ortasındaki bankete çarpıp takla atarak tavanı üzerinde durduğunu söyledi. 

Polis, meydana gelen trafik kazasında 24 yaşındaki Meriç Erdoğan ağır şekilde yaralanarak Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldığını ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını ifade etti. 

Polis, kazada hafif yaralanan Nazlı Aydın’ın sabah saatlerinde taburcu olduğunu dile getirdi. 

Zanlı Nazlı Aydın hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. 

Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, iki kefilin 50’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıyı yargılanıncaya kadar serbest bıraktı. 

 

Çok üzgündü…

Ayrıca mahkeme bitene kadar zanlının ehliyetine el konuldu. Esentepe yakınlarındaki feci kazada en yakın arkadaşının ölümüne sebep olmakla suçlanan Nazlı Aydın, duruşma öncesi ve duruşma sonrası çok üzgündü. Teminata bağlanan ve yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlemlenen Nazlı Aydın, mahkemeye gelen yakınlarına sarılarak hıçkıra hıçkıra ağladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.