1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'En yaşlı annenin' küçük kızı büyüdü!
'En yaşlı annenin' küçük kızı büyüdü!

'En yaşlı annenin' küçük kızı büyüdü!

'En yaşlı annenin' küçük kızı büyüdü!

A+A-

Romanya'nın Craiova şehrinde yaşayan Adriana İliescu 2005 yılında, 66 yaşında doğum yaparak tüm dünyayı şoke etmişti. Romanyalı üniversite öğretmeni, hayatı boyunca özlemini çektiği çocuğa 66 yaşında kavuşmuştu. O bebek şimdilerde 10 yaşına geldi... İşte o ilginç hikâye ve haberin detayları...

Yapay döllenme yoluyla hamile kalan İliescu, çok zor bir hamilelik dönemi geçirmiş ama sonunda dünyaya sağlıklı bir bebek getirmişti.

TRAVMAYA NEDEN OLABİLİR

Ancak hem ülkesinde, hem dünyada eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Herkes, böylesine yaşlı bir annenin, çocuğun psikolojisini bozabileceğini, çocuğun çok küçük yaşta annesiz kalma travmasını yaşayabileceğini söylemişti.

1-606.jpg

Dünyada kızından başka kimsesi olmayan Adriana İliescu 31 Mayıs 1938 doğumlu yani şu an 77'i yaşında. Yüzündeki derin cizgilerle, 10 yaşındaki kızının yanında onu herkes çocuğun büyük büyük annesi zannediyor.

"ANCAK 20'SİNE GELDİĞİNDE YALNIZ KALABİLİR"

En çok da bundan şikayetçi olan Adriana İliescu, "Böyle göründüğüme bakmayın, son derece sağlıklıyım. Kızım 20'sine geldiğinde ancak yalnız kalabilir. Daha önce onu yalnız bırakmaya hiç niyetim yok" diyor.

2-371.jpg

DOKTORUNA SONSUZ GÜVENİYOR

Yine de yaşlı kadın, kendisine bir şey olduğunda, kızını dünyaya getirmesine yardımcı olan Prof. Dr. Bogdan Marinescu'ya sonsuz güvendiğini de belirtiyor. 

Küzük Eliza şu an 10 yaşında ve en sevdiği şeylerden biri resim yapmak. 

3-212.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.