1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ENERJİ ÇALIŞTAYI”
“ENERJİ ÇALIŞTAYI”

“ENERJİ ÇALIŞTAYI”

Elektrik Mühendisleri Odası’nın düzenleyeceği “Enerji Çalıştayı” 6 Mart Perşembe günü Lefkoşa’da gerçekleştirilecek;

A+A-

Elektrik Mühendisleri Odası’nın düzenleyeceği “Enerji Çalıştayı” 6 Mart Perşembe günü Lefkoşa’da gerçekleştirilecek.

Odadan verilen bilgiye göre, Merit Otel Lefkoşa’da düzenlenecek Enerji Çalıştayı, sabah saat 08.30’da başlayıp saat 17.00’ye kadar devam edecek.

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (KTMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası’nın (EMO) inisiyatif üstlenerek düzenleme kararı aldığı Enerji Çalıştayı’nda, siyasi partiler, üniversitelerden akademisyenler, sivil toplum örgütleri, sendika ve mühendisler bir araya gelecek.

Yürütme Kurulu Başkanlığını Rifat Yalınç’ın yapacağı Enerji Çalıştayı’nda, “Enerjide Arz Güvenliği; Enerji Maliyetleri; Enerji Yönetimi; İletim ve Dağıtım; Enerji Kaynakları ve Enerji Sektörü” başlıklı altı masada çalışmalar yapılacak.

EMO Başkanı Osman Eminel, çalıştay ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Enerji Çalıştayı’na, Gıda, Tarım ve Enerji Bakanlığı’nın tam destek verdiğini ve tam kadro ile katılacağını belirtti.

Eminel, Enerji Çalıştayı’nın, KKTC enerji politikalarına yön vereceğini, çalıştayda sadece elektrik enerjisini değil, tüm enerji sistemleri yönetiminin masaya yatırılacağını ve öneriler üretileceğini belirterek, “Dileğimiz, ülkemizi yönetenlerin bu sonuç ve fikirlerden yararlanmalarıdır. Ülkemizin enerji politikalarında doğru yolu ancak bu yöntemle bulabileceğine inanmaktayız” dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.