1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ENFORMASYON DAİRESİ GÜL’ÜN ZİYARETİ NEDENİYLE BAZI DÜZENLEMELER YAPTI
ENFORMASYON DAİRESİ GÜL’ÜN ZİYARETİ NEDENİYLE BAZI DÜZENLEMELER YAPTI

ENFORMASYON DAİRESİ GÜL’ÜN ZİYARETİ NEDENİYLE BAZI DÜZENLEMELER YAPTI

Enformasyon Dairesi, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde,

A+A-

GÜL’ÜN ERCAN’A GELİŞİNİ SADECE RESMİ MEDYA KURUMLARI İZLEYEBİLECEK

CUMHURBAŞKANLIĞINDAKİ KARŞILAMA TÖRENİ, ORTAK BASIN TOPLANTISINI İSE ENFORMASYON DAİRESİ’NE AKREDİTE OLMUŞ TÜM GAZETECİLER TAKİP EDEBİLECEK

Enformasyon Dairesi, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde yarın KKTC’ye gelecek Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün karşılanması ve temaslarıyla ilgili basına yönelik bazı düzenlemeler yaptı.

Daireden yapılan açıklamaya göre, Gül’ün yarın Ercan Havalimanı’na gelişindeki karşılama töreni sırasında, apron bölgesinden sadece iki ülkenin Cumhurbaşkanlıklarına bağlı medya birimleriyle iki ülkenin resmi medya kurumları TRT, AA, BRTK ve TAK tarafından görüntü alınabilecek.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu, Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün gelişiyle ilgili yapacağı canlı yayını, ücretsiz olarak servis edecek.

Diğer medya mensupları Ercan’da, apron ve VIP içine alınmayacak.

Enformasyon Dairesi açıklamasında, Türkiye Cumhurbaşkanı Gül’ün KKTC Cumhurbaşkanlığı’nda gerçekleştirilecek resmi karşılama töreni ile iki Cumhurbaşkanı’nın ortak basın toplantısının, Enformasyon Dairesi’ne akredite olmuş ve etkinliklere özel olarak hazırlanan basın akreditasyon kartlarına sahip tüm medya mensupları tarafından takip edilebileceği duyuruldu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.