1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ENGİN ALTAN O İDDİALARA CEVAP VERDİ!
ENGİN ALTAN O İDDİALARA CEVAP VERDİ!

ENGİN ALTAN O İDDİALARA CEVAP VERDİ!

ENGİN ALTAN O İDDİALARA CEVAP VERDİ!

A+A-
Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Engin Altan Düzyatan - Neslişah Alkoçlar çiftinin sıkıntılı günler geçirdikleri ve boşanmayı düşündükleri iddia edilmişti.
Engin Altan Düzyatan, katıldığı bir televizyon programında ayrılık iddialarına açıklık getirdi. Hakkında çıkan haberlere ateş püsküren ünlü aktör, "Bırakın tartışmayı, en ufak fikir ayrılığına bile düşmedik." dedi.

Engin Altan Düzyatan'ın açıklamaları şöyle;

Haberi duyduğumda ben şaşırdım, Neslişah ise üzüldü. Birçok asılsız haber gördüm ama bu kadar yalanını görmedim. Biz bir yıldır birlikteyiz, bırakın tartışmayı en ufak bir fikir ayrılığına bile düşmedik.

Bu nasıl bir hayal gücü! Yalan haber yapılır ama bu kadarı olmaz. Ben bu haberde kötü niyet arıyorum. "Şu bizle uğraşıyor" demek benim tarzım değil, kimseyi zan altında bırakmak istemem, ama bu hareket terbiye sınırlarını zorlayan bir hareket oldu.
Eşim üzüldüğü için açıklama yapma gereği hissettim. Konuyla ilgili dava açacağız. Biz zaten evliyiz, evde zaten birlikteyiz.Sürekli birlikte fotoğraf vermek zorunda mıyız? "Bir yıldan önce boşanmayacaklar" ne demek? Siz kimsiniz de aslı astarı olmayan bir haberi manşetten veriyorsunuz? Destur denilen bir şey var; bu haber destur sınırlarını aşan bir haber.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.