1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN HAVAALANINDA SORUŞTURMA
ERCAN HAVAALANINDA SORUŞTURMA

ERCAN HAVAALANINDA SORUŞTURMA

Pakistanlı Ahsan, havaalanında yurtdışına çıkış işlemlerini yaptırdı, pasaportunu bir arkadaşıyla gönderip kendisi uçmadı

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan İstanbul’a gitmek için, 22 Temmuz 2013 tarihinde, muhaceretten geçerek çıkış işlemini yaptırdığı ancak uçmadığı tespit edilen Pakistanlı Touseef Ahsan, polis tarafından Lefkoşa’da yakalandı.

Yapılan soruşturma sonrasında, zanlı Ahsan’ın yanında bir şahıs olduğu ve bu şahsın, Ahsan’ın pasaportunu da alarak yurt dışına çıkış yaptığı tespit edildi.

Polis, Touseef Ahsan’a ait pasaportun sahtelenerek, KKTC’ye girişi yasak olan bir kişinin adaya gelmesi için kullanılacağını düşünüyor.

 Zanlı Ahsan, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve hakkında tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri alındı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Bertan Özerdağ’ın huzurunda görüşülen davada, Savcı Emine Taşkın, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Meriç Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ali Bulut’u tanık olarak dinletti.

Polis memuru Bulut, soruşturmanın devam ettiğini, bazı şahıslardan ifade temin edileceğini belirterek, KKTC’de çalışma izniyle bulunan zanlının tahkikat amaçlı olarak 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine, Kıdemli Yargıcı Bertan Özerdağ, tahkikat amaçlı olarak istenilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.