1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN HAVALİMANI'NDA BÜYÜK AYIP!
ERCAN HAVALİMANI'NDA BÜYÜK AYIP!

ERCAN HAVALİMANI'NDA BÜYÜK AYIP!

Ercan'da şok üstüne şok! Yüz üstü yere...

A+A-

Bu nasıl yer hizmetleri?

İngiltere’den gelen 76 yaşındaki Günay Yıldıztepe, Ercan Havaalanı’nda yer hizmetleri personeli tarafından tekerlekli sandalyeden düşürüldüğünü söyleyerek “Bu nasıl yer hizmetleri?” diyerek şikâyet etti.

Ercan Havaalanı’nda geçtiğimiz hafta yaşlı bir yolcunun başına gelenler tepki topladı. İngiltere’den gelen 76 yaşındaki Günay Yıldıztepe, geldiği uçağın yer hizmetleri görevlisi tarafından tekerlekli sandalyeyle alındı, pasaport polisine götürülürken yere düşürüldü. Bununla da kalmayan görevli, yaşlı kadına hakaret ederek söylendi. Kendi ülkesinde yaşadığı muameleye incinen Günay Yıldıztepe, İngiltere’de havaalanında gördüğü insanca muameleden sonra Ercan’da maruz kaldığı hakaretleri Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne anlattı.

İlk olumsuzluk uçakta başladı

İngiltere’de havaalanında sevdiklerimden ayrıldıktan sonra uçağa bindiğini belirten Yıldıztepe, uçakta karşılaştığı bazı olumsuzlukların ardından bir de Ercan Havaalanı’nda yaşadıklarını dile getirdi. Yıldıztepe, “Ercan Havaalanı’na gelince bu kez yer hizmetleri görevlisi olan uzun boylu bir adam, yıpranmış bir tekerlekli sandalyeyle geldi ve beni ona oturttu. Ancak tam pasaport polisine giderken yerdeki demirlere takılarak yüzükoyun düşürdü beni” dedi. 

 

Yerden kendisini ancak dört kişinin kaldırdığını anlatan Günay Yıldıztepe, düşürülmek bir yana, görevliden de bir yığın ağır söz işittiğini ifade etti. Yıldıztepe, İngiltere’de gördüğü insanca muamelenin ardından ülkesinde gördüğü bu tür aşağılanmanın kendisine üzüntü verdiğini dile getirdi. 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.