1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN HAVALİMANI’NDA YAŞANAN SIKINTI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR...
ERCAN HAVALİMANI’NDA YAŞANAN SIKINTI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR...

ERCAN HAVALİMANI’NDA YAŞANAN SIKINTI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR...

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Ercan Havalimanı ihalesini alan iki ortak arasında yaşanan sıkıntıların ...

A+A-

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU:” ERCAN HAVALİMANI’NDA İKİ ORTAK ARASINDA YAŞANAN SIKINTI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR. MUHATABIMIZ T&T ŞİRKETİDİR”

“ERCAN  İHALE SÖZLEŞMESİ’NİN İMZALANDIĞI ANDAN İTİBAREN 4 YIL SONUNDA GELİR ORTAKLIĞININ BAŞLAMASINDA BİR TEREDDÜT YOKTUR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Ercan Havalimanı ihalesini alan iki ortak arasında yaşanan sıkıntıların hükümeti ilgilendirmediğini, muhataplarının T& T Şirketi olduğunu belirterek, Ercan’da gecikmeye mahal vermemek adına ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Yorgancıoğlu, Ercan’daki sıkıntıların iki şirketi ilgilendirdiğini ifade ederek sözleşme imzalandığı andan itibaren devletin 4 yıl sonunda gelir ortaklığı başlamasında bir tereddüt olmadığını kaydetti.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Başkanlığında toplandı.
Yorgancıoğlu, toplantı öncesi basına yaptığı açıklamada, Ercan ihalesi, Spor ofisi ve öğretmenlerin hazırlık ödenekleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yorgancıoğlu, Spor ofisi konusunda savcılıktan görüş aldıklarını bu kapsamda spor ofisi konusunu meclise götürmek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Başbakan Yogancıoğlu 2011 sonrası işe giren öğretmenlerin hazırlık ödenekleri ile ilgili çalışma başlattıklarını da ifade ederek bu çalışmayı daha ileriye taşıma uğraşı içerisinde olduklarını söyledi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.