1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN YOĞUN OLACAK
ERCAN YOĞUN OLACAK

ERCAN YOĞUN OLACAK

Ramazan Bayramı nedeniyle Pegasus Hava Yolları günlük uçuşlarını 13’ten 20’ye çıkarırken, Atlas Jet Hava Yolları pazar günü iki ek sefer koydu

A+A-

Ramazan Bayramı nedeniyle uçak, iniş kalkışlarında da yoğunluk yaşanıyor. Havayolu şirketleri bayram dolayısıyla sefer sayılarını artırdı.
   Ercan Havaalanı’na sefer yapan uçak şirketlerinden en fazla Pegasus Hava Yolları’nda yoğunluk var. Milli hava yolumuz Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın (KTHY) kapatılmasının ardından ülkeye en fazla yolcu taşıyan hava yolu şirketi konumuna geçen Pegasus Hava Yolları, bayram süresince karşılıklı olarak Türkiye ve İngiltere dahil, 160 sefer yapacak. Normalde günde 13 sefer yapan şirket, bayram dolayısıyla uçuşlarını artırdı ve 20 sefere çıkardı.
   Türk Hava Yolları (THY), ek sefer düzenlemezken, Atlas Jet Hava Yolları ise sadece pazar günü İstanbul’a iki ek sefer koydu.
  
Pegasus’un seferleri arttı
   Pegasus Hava Yolları İstasyon Müdürü Reşat Soylukal, KIBRIS’a verdiği bilgide, en fazla yoğunluğun bugün ve pazar günü yaşanacağını söyledi.
   Soylukal, en fazla uçağın İstanbul’dan geleceğini belirterek, Londra’dan gelen yolcu sayısında bir artışın olmadığını kaydetti.
   Geçen bayrama göre uçuş rakamlarında pek değişiklik olmadığına işaret eden Soylukal, ülkeye en fazla yolcu taşıyan şirket konumunda olan Pegasus Hava Yolları’nın bundan sonra da bu liderliklerini ve vatandaşlara hizmetlerini sürdüreceklerini ifade etti.
   Ek seferlerle birlikte Ercan’ın özelleştirilmesinin arından alanda yaşanacak yoğunluğu takip edeceklerini ve bir şey değişmemesi halinde yapılan değişikliklerin bir anlamının kalmayacağını kaydetti.
         
AtlasJet’te iki ek sefer, THY’de ek sefer yok
   Atlas Jet Hava Yolları bayram dolayısıyla sadece pazar günü İstanbul’a gidiş ve dönüş olmak üzere iki ilave sefer düzenledi. Türk Hava Yolları ise bayramda ek sefer düzenlemeyecek.
   Atlas Jet Hava Yolları yetkilileri, normal sefer sayısının gidiş dönüş olmak üzere günde sekiz sefer olduğunu ifade ederek, sadece pazar günü 13.20 ve 19.00’da İstanbul’a ek iki seferle birlikte bunun 12’ye çıkacağını belirtti.
   Türk Hava Yolları yetkilileri ise bayram dolayısıyla ek sefer düzenlemiyor. THY yetkilileri,  rutin olarak seferlerine devam edeceğini belirtti.

Kıbrıs

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.