1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN'A 'BAYRAM' DOPİNGİ!
ERCAN'A 'BAYRAM' DOPİNGİ!

ERCAN'A 'BAYRAM' DOPİNGİ!

Yolcu trafiği!

A+A-

Ercan Havaalanı’nda ‘bayram’ yoğunluğu yaşanacak, bugün dahil Çarşamba gününe kadar olan 6 günlük sürede gidiş-dönüş olmak üzere toplamda 475 uçak seferi yapılacak.

Ayşe GÜLER

Ercan Havaalanı’nda ‘bayram’ yoğunluğu yaşanacak, bugün dahil Çarşamba gününe kadar olan 6 günlük sürede gidiş-dönüş olmak üzere toplamda 475 uçak seferi yapılacak.

Hafta sonu ile birleşen 4 günlük tatili fırsat bilen yurttaşlar yurt dışına akın edecek, binlerce yolcu ülkeye giriş çıkış yapacak.

Bazı uçak şirketleri yaşanacak bayram yoğunluğu nedeniyle İstanbul ve Antalya’ya ek seferler düzenleyecek.

 

En yoğun gün bugün…

 

Bayram nedeniyle Ercan Havaalanı’nda en fazla yoğunluk bugün yaşanacak.

Sivil Havacılık Dairesi resmi verilerine göre bugün Ercan’da 96 uçak seferi gerçekleşecek.

 

Yolcu trafiği…

 

Arife günü olan yarın ise uçuşlardaki yoğunluk devam edecek, yolcu trafiğinde her bayram olduğu gibi bu bayramda da artış olacak.

Tatilin başlamasıyla birlikte Ercan Havaalanı’nda gidiş-geliş olmak üzere yarın 79 uçak sefer yapacak.

Diğer günler…

Diğer günlerdeki uçak seferleri ise şöyle olacak: “25 Haziran Pazar: 87, 26 Haziran Pazartesi 72, 27 Haziran Salı:71, 28 Haziran Çarşamba: 70”

 

Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi:

“Bazı günler seferlerin, 100’ün üzerine çıkması bekleniyor”

Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi, bayram nedeniyle en yoğun günün bugün yaşanacağını, gidiş-dönüş olmak üzere toplamda 96 uçak seferinin gerçekleşeceğini dile getirdi.

Sofi, henüz dönüş uçaklarının tamamıyla ilgili bilgilerin gelmediğini, diğer günlerdeki uçak seferlerinin 70 ila 87 arasında değişeceğini kaydetti.

Sofi, Arife Günü olan 24 Haziran Cumartesi günü 79 uçak seferi, Bayram ilk günü, 25 Haziran Pazar günü ise 87 seferin yapılacağını dile getirdi.

Bayramın ikinci günü 72, son günü ise 71 uçak seferinin yapılacağını da söyleyen Sofi,28 Haziran Çarşamba günü ise 70 uçak seferinin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

Sofi, bazı günlerin 100 seferin üzerine çıkmasının beklendiğini de belirterek, tarifeli seferler dışında İstanbul ve Antalya’ya ek seferlerin yapılacağını da kaydetti.

Yeni Düzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.