1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN'DA ÇALINDI HAMİTKÖY'DE BULUNDU!
ERCAN'DA ÇALINDI HAMİTKÖY'DE BULUNDU!

ERCAN'DA ÇALINDI HAMİTKÖY'DE BULUNDU!

Düz kontak yapmışlar!

A+A-

Ercan Havaalanı yakınlarında park halindeyken önceki gün çalınan Oben Çelik’e ait araç dün Hamitköy’de boş bir arazide terk edilmiş halde bulundu.

Araçta hasar var, içerisindeki bazı eşyalar kayıp.

Duygu ALAN

Oben Çelik’e ait CN171 plakalı araç, Ercan Havaalanı yakınlarına park halindeyken önceki gün çalındı. Olay polisin bilgisine götürülürken, aracın sahibi Oben Çelik durumu sosyal medya hesabı üzerinden de duyurdu.

Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda,  17 Ağustos Perşembe günü aracını Ercan Havaalanı yakınlarına park ettiğini ve yurtdışına çıkış yaptığını, 7 Eylül Perşembe günü adaya döndüğünde ise aracını park ettiği yerde bulamadığını belirtti.

Olayı polise bildirdiğini kaydeden Çelik, alanında cep telefonunun numarasını da yazarak, aracı görenlerin kendisine ya da polise ulaşarak ihbarda bulunmasını istedi.

Araç, Hamitköy’de boş bir arazide dün sabah saatlerinde bulundu.

Çelik: Hasar verilmiş, içerisindeki eşyalar çalınmış

Oben Çelik,  yaptığı açıklamada, polisin aldığı bir ihbar üzerine aracı, Hamitköy’de boş bir arazi içerisinde tespit ettiğini, aracın bulunduğunun bilgisini ise dün öğle saatlerinde polisten öğrendiğini kaydetti.

Çelik, araçta yapılan ilk incelemelere göre, aracın düz kontak yapılarak çalıştırıldığının belirlendiğini ve araç içerisindeki muhtelif eşyaların da kayıp olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Herhangi birinden şüphelenmediğini söyleyen Çelik, polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğünü dile getirdi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.