1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN'DA REKOR...
ERCAN'DA REKOR...

ERCAN'DA REKOR...

ERCAN'DA REKOR...

A+A-

Bayram nedeniyle 5 günde Ercan’a iniş ve kalkış yapan uçak sayısı 437’ye ulaşacak

Kurban Bayramı nedeniyle geçtiğimiz Cuma gününden itibaren, Türkiye’nin değişik havaalanları ile Ercan arasında düzenlenen karşılıklı sefer sayısı ikiye katlandı.

   Arife günü Ercan’a 47 uçak indi, 46 kalkış yapıldı. Bayramın ilk günü 41 iniş, 41 kalkış, ikinci günü olan dün 37 iniş, 39 kalkış yapılırken, bugün 43 uçağın iniş, 41 de kalkış yapılması bekleniyor
   Bayramın son günü olan yarın Ercan’a 52 uçak inecek, 50 kalkış yapılacak. 
   Ercan’daki yetkililer en fazla seferin İstanbul-Ercan arasında yapıldığını belirtirken, Ercan-Ankara, Ercan-İzmir ve Ercan-Antalya seferlerinde de dikkat çekici artışların yaşandığını aktardı.
   Bu arada Kuzey Kıbrıs’a çok sayıda turist gelirken, KKTC’de ikamet edenlerin de tatili fırsat bilerek Türkiye’ye gittikleri gözlemlendi. Ercan’da tatilciler, daha çok kısa süreli İstanbul tatilini seçtiklerini belirttiler.

 

Yolcular ne dedi?

 

Ümit Çetin
KKTC’ye ilk kez geliyorum. Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek güzel Kıbrıs’ı görmek istedim. Girne’de tatilimi yapacağım. Dört arkadaşımla birlikte altı günlüğüne geldik. 

 

Mehmet Karausta
4 günlüğüne ailemle birlikte geldik Kıbrıs’a, daha önce gelmemiştim ve burada olmaktan çok mutluyum. Girne’yi daha önce televizyonda görmüştüm ama şimdi gerçekten göreceğim için heyecanlıyım. Bayram tatilini burada geçireceğim için çok mutluyum. Deniz eğlence ve kumu görmek için çok sabırsızlanıyorum.


 

Fatih Yıldırım
Bayram için beş günlüğüne eşim ve kayınvalidemle geldik. Kıbrıs’a sürekli geliyoruz ve çok seviyoruz. Tatilimizi Girne’de geçireceğiz.


 

Berhan Göksel ve Meral Güder
Annemle Kıbrıs’a bayram tatilini fırsat bilerek geldik. Daha öncede Kıbrıs’a çok geldim ve burada olmaktan çok mutluyuz. Kıbrıs’ı çok seviyoruz ve her zamanda geliyoruz.


 

Mehmet Yasevi
Ailem ve arkadaşlarımla birlikte tatili fırsat bilerek Türkiye’ye gidiyoruz. Dört günlük tatili Türkiye’de geçireceğimiz için çok mutluyuz. Dört gün boyunca tüm yılın yorgunluğunu Antalya’da atacağız. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaracağız.

 

Mahmut Çıldır
Tatil için ailemle dört günlüğüne İstanbul’a gidiyoruz. İstanbul’un müthiş manzarasının tadını ve ülkede geçirdiğimiz yorgunluğu atacağız. Herkese tatili fırsat bilerek İstanbul’a gitmesini tavsiye ederim.


 

Murat Kurt
Dört günlük tatili fırsat bilerek bende bir çok kişi gibi Türkiye’ye tatile gidiyorum. Arkadaşlarımla birlikte güzel dört gün geçireceğiz. Umarım bayram da herkes mutlu olur.
 
Diyalog
Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.