1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN'DA YAKALANDIKLAR VE İÇ ÇAMAŞIRLARINDAN...
ERCAN'DA YAKALANDIKLAR VE İÇ ÇAMAŞIRLARINDAN...

ERCAN'DA YAKALANDIKLAR VE İÇ ÇAMAŞIRLARINDAN...

Gaziantep'ten gelerek Ercan Devlet Havalimanı'ndan KKTC'ye giriş yapmak isteyen üç üniversite öğrencisi...

A+A-

Gaziantep’ten gelerek Ercan Devlet Havalimanı’nda KKTC’ye giriş yapmak isteyen üç üniversite öğrencisinin üzerinde 34 adet ecstacy hap ve yaklaşık 15 gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarılan zanlılar Hanifi Keleş, Şerif Seymen ve Doğan Aslan aleyhinde 3’er günlük tutukluluk emri alınırken, meseleyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin önceki gün 20:45’te yaptıkları kontrolde narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesine müteakip üzerlerinde yapılan aramada zanlı Hanifi Keleş’in iç çamaşırına gizlenmiş 10 adet hap ve yaklaşık 5 gram hintkeneviri, zanlı Şerif Seymen’in iç çamaşırına gizlenmiş 14 adet hap ve yaklaşık 5 gram hintkeneviri ile zanlı Doğan Aslan’ın iç çamaşırına gizlenmiş 10 adet hap ve yaklaşık 5 gram hintkeneviri türü uyuşturucunun bulunarak emare olarak el konulduğu kaydedildi.

Her üç zanlının da gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini söyleyen polis, alınacak ifadeler ve soruşturulacak kişiler olduğunu dile getirdi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Musa Avcıoğlu’nun huzurunda dün gerçekleşen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlü ve zanlılar tarafından avukat Öncel Polili ile avukat Senem Palabıyık hazır bulundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.