1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ERCAN’DAKİ YOLCULAR MAĞDUR
ERCAN’DAKİ YOLCULAR MAĞDUR

ERCAN’DAKİ YOLCULAR MAĞDUR

Ercan’daki yolcular mağdur

A+A-

Türkiye’yi sarsan darbe girişimi sonrasında birçok havalimanında uçak seferi durduruldu. KKTC’de de Ercan Havalimanı’nda uçuşlar gerçekleştirilemedi, yolcular mağdur oldu.
 
Gülsüm KANCA

Ercan Havalimanında dün gece 00.45 itibariyle gelen ve giden uçuşlar durduruldu. Gece boyunca 9 uçuş iptal oldu. Seferlerin iptal olmasıyla yolcular havalimanlarında mağduriyet yaşarken darbe girişimine ilişkin de üzüntülüydü. Bu arada Atatürk Havaalanı kapatıldıktan sonraki ilk uçuşun 15.15'te kalkan uçak tarafından gerçekleştirilmekte olduğu belirtildi. Esenboğa Havalimanı'nın ise iniş ve kalkışlara hala hapalı olduğu ifade edildi.

Sabah saatlerinde bazı uçuşlar başlatıldı

Gece boyunca uçuş gerçekleştirilemeyen Ercan Havalimanı’na Türkiye’den ilk seferler Adana, İzmir ve Antalya’dan sabah saat 0.7.00 itibariyle başladı. Ercan’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise ilk uçuş sabah saat 10.00 itibariyle başladı.

Esenboğa ve Atatürk Havalimanı’na seferler gerçekleştirilemedi

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa havalimanında uçuşlar durduruldu. Ercan havalimanına gelen ve giden uçuşlar gerçekleştirilemedi.

Çoğunlukta İstanbul Atatürk havalimanını kullanan yolcular Ercan Havalimanında mağduriyet yaşadı. Birçok yolcunun uçuşu bir sonraki güne aktarıldı.

Özellikle İngiltere’ye seyahat edecek yolcuların aktarmalı sefer olarak kullandığı Atatürk Havalimanı’ndaki iptaller birçok Kıbrıslı Türk’e de mağduriyet yaşattı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.