1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ERCAN’DAN UÇUP GİDECEKTİ
ERCAN’DAN UÇUP GİDECEKTİ

ERCAN’DAN UÇUP GİDECEKTİ

Güney Kıbrıs’a defalarca kaçak olarak giriş çıkış yaptığı tespit edilen Rezzan İpekdoğan yakalandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs’a turist olarak geldikten sonra defalarca kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a gidip yine kaçak bir şekilde KKTC’ye giriş yapan Rezzan İpekdoğan, Ercan Havalimanı’nda yakalandı. Zanlı, İpekdoğan’ın Haziran ayı içerisinde bir kişinin yardımı ile defalarca kaçak bir şekilde Güney’e gidip geldiği açıklandı. Zanlının Güney Kıbrıs’ta yaşayan akrabalarının yanına gidip geldiği öne sürüldü.

ERCAN’DA YAKALANDI: Metehan Sınır Kapısı’ndan bir kişinin aracı ve yardımı ile kaçak bir şekilde Güney Kıbrıs’a gidip gelen zanlı İpkedoğan sonunda yakalandı. Zanlı İpekdoğan dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.Polis, zanlının 17 Haziran tarihinde Metehan sınır kapısından henüz tespit edilemeyen bir şahsın yardımı ile Güney’e yasadışı yollardan geçtiğini ve 30 Haziran’da yine bir kişinin yardımı ile aynı yöntemlerle Kuzeye geçiş yaptığını söyledi. Bir ihbar üzerine zanlının önceki gün Ercan Havalimanı’ndan ülkeden çıkış yapmaya çalışırken yakalandığını belirten polis, zanlının gözaltına alındığını ifade etti.

BİR KİŞİ YARDIM ETTİ: Zanlının Güney Kıbrıs’a geçiş yapmasını ve yine kaçak bir şekilde Kuzey Kıbrıs’a geçiş yapmasına yardım eden bir kişinin aranmakta olduğunu açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek tutuklama talep etti. Polis, zanlının serbest kalması halinde aranan kişiye etki edeceğini ifade etti.
Mahkeme, hakkında soruşturma yürütülen zanlının bir gün süreyle polis hücresinde kalmasına karar verdi.

Kaynak:Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.