1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ERDOĞAN TATİLİNİ YARIDA KESTİ VE...
ERDOĞAN TATİLİNİ YARIDA KESTİ VE...

ERDOĞAN TATİLİNİ YARIDA KESTİ VE...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TBMM Başkanlığı seçiminin hemen ardından döndüğü İzmir’in Urla İlçesi’ndeki tatiline bu kez de Mısır’daki gelişmeler üzerine ara verdi.

A+A-

Erdoğan, öğle saatlerinde ailesiyle tatil yaptığı Hacılar Koyu’ndan helikopterle ayrıldı ve saat 13.55’de Adnan Menderes Havaalanı’ndan uçakla İstanbul’a hareket etti.

Geçen çarşamba akşam saatlerinde tatile çıkan ancak nereye gittiği açıklanmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Urla’nın Zeytineli Köyü yakınlarındaki Hacılar Koyu’nda olduğu ortaya çıkmıştı. Başbakan Erdoğan, salı sabah grup Ak Parti Meclis Grubu toplantısı ve TBMM Başkanlığı seçimi için helikopterle koydan ayrıldı ve Adnan Menderes Havaalanı’nda bekleyen uçağıyla Ankara’ya gitmişti. Erdoğan grup toplantısını yapıp, oyunu kullandıktan sonra yine aynı yolla Urla’daki Hacılar Koyu’na dönmüştü.

Mısır’daki dün akşam ordunun darbe yapması üzerine Başbakan Erdoğan tatiline bir kez daha ara verdi. Bugün öğle saatlerinde Hacılar Koyu yakınlarına inen helikoptere binen Başbakan Erdoğan, Adnan Menderes Havaalanı’na geldi. Başbakan Erdoğan, kendisini bekleyen uçakla saat 13.55 sıralarında İstanbul’a gitmek üzere havalandı.

 

DHA

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.