1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ERDOĞAN'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR
ERDOĞAN'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR

ERDOĞAN'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR

Erdoğan'dan Bomba Açıklamalar! Gerekirse;

A+A-

TC Başbakan'ı Erdoğan, dün gece ATV-A Haber’de gündeme ilişkin soruları yanıtladı:

YOUTUBE, FACEBOOK KAPATILABİLİR

“Şu anda dinlenme riski olmadan konuşacak durumda değilim. Kriptolu telefonu bıraktım, artık normal telefondan konuşuyorum. ‘Dinlerseniz dinleyin’ diyorum. Adamı ipe götürür bu dinlemeler ya, öyle montaj var.

Yani insanları eşlerinden ayırır, aileyi bozar. Bakın bu internet yasasına bu malum çevreler hemen isyan ettiler. Biz neyse yapabildiğimiz kadarıyla şu anda onu yaptık. Ki o alanda bile 30 Mart’tan sonra atacağımız başka adımlar var.

Bu konuda kararlılığımız var. Biz bu milleti YouTube’a, Facebook’a yedirmeyiz. Atılması gereken adım neyse biz bu adımı en kesin hatlarla atacağız. Kapatılmaları dahil. Çünkü yani bu insanlar veya bu kurumlar kazançları için imkanları için her türlü ahlaksızlığı, her türlü casusluğu, ajanlığı teşvik ediyor. Böyle bir özgürlük anlayışı olamaz. (Obama ile Gülen diyaloğu) Sayın Obama ile bu konuları görüştüm. Oradan da umutluyum.

Ülkemdeki huzursuzluğun kaynağındaki kişi sizdedir dedim, Pensilvanya’dadır dedim. Bu kadar açık söyledim, ben de sizden gereğini bekliyorum dedim. Çünkü benim ülkemin iç güvenliğini tehdit edenler sizdeyse siz de buna karşı gerekli tavrı koymalısınız.

Amerika’nın iç güvenliğini tehdit eden kişiler bende olduğu zaman siz nasıl bunu benden istiyorsanız ben de sizden aynı şekilde bunları isteme hakkına sahibim dedim. Olumlu baktı. Mesaj alınmıştır dedi. (Kırmızı bülten söz konusu mu) Neden olmasın. İşte diyorum ya her şeyi önce alt yapısını oluşturacaksın, hazırladığın bülteni de sağlam hazırlayacaksın.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.