1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ERDOĞAN'DAN ŞOK AÇIKLAMA
ERDOĞAN'DAN ŞOK AÇIKLAMA

ERDOĞAN'DAN ŞOK AÇIKLAMA

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep mitinginde Berkin Elvan'la ilgili çok sert konuştu.

A+A-

"Kendilerinden olmayan polisi, askeri, bürokratı  dinleyecek kadar hainler. Onun için ben polis kardeşlerime sesleniyorum. Silahlı  kuvvetlerdeki kardeşlerime sesleniyorum. Kesinlikle bunlara bulaşmayanları tenzih  ederek sesleniyorum. Aman dikkat diyorum. Aman dikkat diyorum. Hatta şu anda  ittifak yaptıkları malum partiler, onları da dinliyorlar, dinlediler. Bunlar iki  yüzlüdür. Güvenilmezdir."

"Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef  terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü  poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada  maalesef bir biber gazına muhatap oluyor. Polis, orada yüzü poşulu, elinde  sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak?  Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden  çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"


"Çok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan'  diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına  karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri niçin  atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun"


"Burak Can'ın babası ortam iyice gerilmesin diye ne  yapıyor? İstanbul Kasımpaşa'daki o cenaze namazından sonra alıyor yavrusunu  Giresun Alucra'ya götürüyor, memleketlerine. Orada defnediyor. Bu da baba. Ama bu  kalkıp da öyle bir beyanda bulunmuyor. 'Ülkem gerilmesin' diyor, 'vatan sağolsun'  diyor, 'ben bu acıya katlanacağım' diyor. Buyur, kim gerilimden yana, kim  barıştan yana?"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.